I3lu 430 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ale ty chyba nie wiesz o co chodzi Mapy się nie crashują tylko server po zmianie mapy I nie raz nie dwa nie trzy byłeś tego świadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Po zmianie mapy na : zm_mansion_mba Wchodzi weestwood Trzeba usunąć mape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Moim zdaniem exp powinien leciec normalnie na 23 a nie exp pod koniec mapki jak jestesmy na jakimś miejscu bo do tego /reset nigdy nie wbije ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskalitos 1 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Moim zdaniem Skill'owi chodzi o to że pod koniec mapki nie powinno być top3 ,lub coś w tym rodzaju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Chodzi wam o to by nagrody za 3 pierwsze miejsca na koniec mapy było wiecej expa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danor 2 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Można by było zmienić regulamin, że provip jako ostatni może stawiać 5 lm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 żartujesz? i tak już ma za duże ułatwienie tj. nie musi przeładowywać czego ludzie czesto nadużywaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 OneTheSkillowi chodzi o to, że jak się ma 23 lvl to już exp nie leci za zabijanie/zarażanie. Expa dostaje tylko wtedy jak skończy się mapa a on jest w top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 gxp_exp1 "250" // ilosc doswiadczenia za 1 miejscegxp_exp2 "200" // ilosc doswiadczenia za 2 miejscegxp_exp3 "150" // ilosc doswiadczenia za 3 miejsce Zmieniliśmy na taką ilość expa piszcie swoje propozycje ewentualne za to co teraz daliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 no ok ale to że exp nie leci na 23 to troche bezsensu przynajmiej 5 10 expa bo masakra bym musiał grać co mapke i mieć 1,2,3 miejsce.ja bym jeszcze według lvl bronie pozmieniał auto lamy powinny być przedostatnie bo są bardzo mocne bronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 aby mieć fulll lvl trzeba wbić 250000, a tyle masz na 23 200000 więc w sumie do wbicia masz 50000, mogę to poprawić ale nie wiem czy nie będzie trzeba zrobić resetu a to odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 no ja przez miesiąc wbiłem 6k expa -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 wolałbym Resecik i pozmieniać troche Bronie ak powinno być na 18 nie na 17 a lamy 22 23 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danor 2 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja też wolałbym reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A ja nie chce.Pisałem że teraz nie ma mowy o resecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 no Karol rozumiem cie ale to by sie zmieniło bronie na inny lvl misje dodało jakieś nowe klasy Human. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Jakie klasy human ?.... sa lvle i bronie od lvli dodatkowych klas ludzi ktore daja jakies bonusy napewno nie bedzie. A reset nie bedzie robiony co 2 miesiace bo to nie codmod moim zdaniem kolejnosc broni jak najbardziej jest prawidłowa. Dopiero od 15 lvla można postrzelać z lepszej broni a 15 lvl szybko sie nie wbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 na 17 powina być m4a1 a na 18 ak powinno być według kolejności HP ile zabiera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Taką drobnostkę poprawimy przy resecie którego narazie nie planujemy. Ale jak bedzie to i bedzie to zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja nie wiem co wy macie z tym resetem. zaledwie 3-4 osoby wbiły 23 lvl... ty one i danor nawet nie macie 23 lvl'a i reset chcecie? wbijcie 23 lvl i się wypowiadajcie. po za tym doszło kilku nowych graczy których dość często widzę na serverze mają w granicach od 10 do 16 lvl'a i pomyśl sobie co oni pomyślą jak zrobimy reset a ich stracony czas expienia pójdzie na marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 wbiłem 23 już dawno -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 wbij 250000 expa to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 PFF EXP POD KONIEC MAPKI bede to przez ROK lub wiencej wbijał -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi