Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Sprawdźcie czy jest limit na kupowanie Armoru (max 4 na rundę), od next mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 -_- zobaczedo vipów i Pr0 powinno być dodane ile zm ma HP :_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Po kiego ? One i tak są już dobre i kupuje je masa osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ale jakiś + powinien być i można dodać ogólnie bombe odrzucającą :)za 5 AP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 +?Oni już mają pełno "+", jaka bomba odrzucająca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 -_- jakby ci powiedzieć taka Czacha << coś jak paka ale odrzuca jak slapy od admina nie zaraża. PS: Sry za błedy ale tak na szybko pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Było, odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 nie widziałem tego ok ale na inny serverach zombimod nawet to było przydatne i to bardzo i troche pozmieniać bronie z lvl .PS: zamiast tak walić posty może na GG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Karol mam pytanie co z tym campmeterem czy jak to tam się nazywało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Poco CampMetr można to dać do terro do ct nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 One, nie odzywaj się bo nie wiesz o co chodzi xDDawcioo na razie staram się ulepszyć tak zombie by ominąć tego typu sytaucję + serwer ostatnio ma problem ze stabilnością i nie dodam następnego dodatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dobra może niewiem ale mam dużo pomysłów co dodać na server i go ulepszy o 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ja wgl bym proponował coś takiego jak informacja dla adminów kto ma pro vipa -.- np. pw na forum albo coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Wystarczy do mnie napisać, podaje ciągle liste. Zauważyłem że nie działa armor, proszę się wstrzymać ze spamowaniem mi na GG, niedługo to naprawię tylko czekam na razie na errory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 no coś wczoraj jak to dodałeś to do 400 max Lm zm mie bił i miałem 100 arma i chciałem kupić 200 i naciskam M 2 i 5 a tu mi lm kupuje myślałem że to jest na 2 stronie menu sklepu ale to usuniente :/ wiec nie pisałem do cbPS: o zmienach na serverze możemy popisać na GG mam pomysły co do ulepszenia i wywalenia czegoś nie potrzebnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 po to jest ten temat byś tutaj to pisał bo to co ty możesz uważać za dobre żeby " usunąć " może wiekszości ludzi nie pasować. Każda propozycje zmian/dodania czegoś zamieszczajcie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Zgadzam się z przedmówcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 nic nie mówie i usuwaniu tylko pisałem że skapłem sie że armora usuneli . źle to przyjeliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 One napisałeś no coś wczoraj jak to dodałeś to do 400 max Lm zm mie bił i miałem 100 arma i chciałem kupić 200 i naciskam M 2 i 5 a tu mi lm kupuje myślałem że to jest na 2 stronie menu sklepu ale to usuniente :/ wiec nie pisałem do cbPS: o zmienach na serverze możemy popisać na GG mam pomysły co do ulepszenia i wywalenia czegoś nie potrzebnego. Więc rybak ci napisał po to jest ten temat byś tutaj to pisał bo to co ty możesz uważać za dobre żeby " usunąć " może wiekszości ludzi nie pasować. Każda propozycje zmian/dodania czegoś zamieszczajcie tutaj Chyba jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 mój problem PS: to co z tą bombą odrzucającom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Armor będzie do (MAX) jutra. Dla mnie odpada na razie, był kiedyś "płacz' oto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 na próbe można dać bo to nawet lepsze od kinfePS: Menu vipa żeby mozna było kupić surva za 200 ap i nemka za 230 i zlotego deagle za 20 ap który zabiera 500 w head'a na jedna runde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nie będzie Menu dla VIP'a to nie jest ZP 4.3 tylko ZP 4.3+ GXP. To nie polepszy sytuacji na serwerze, pogorszy ją. Jest masa osób kupująca VIP'a, teraz będzie jeszcze więcej ale na serwerze będą grać same VIP'y. Nie zamierzam niszczyć tym serwera. Widziałem już tego typu GXP które trzymały się miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Zawsze można podnieść cene Broni i to bedzie tak drogi że żadko osob bedzie to kupywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 i mam pytanie dlaczego niema HLTV ? bo moim zdaniem powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi