Schabusss :D 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 mój 5 wywiad Redaktor: Schabusss Udzielający Wywiadu: pfk Witam. Witam. Na sam początek może się nam Przedstawisz ? jak masz na imię ile masz lat ? Mam na imię Dominik lat ma 17 Czym się zajmujesz ? Aktualnie chodze do szkoły ponad gimnazjalnej o profilu Gastronomia Masz jakieś plany na przyszłość ? Tak chciałbym zostać kucharzem zawsze pasjonowało mnie tego typu rzeczy. Co najbardziej lubisz robić ? Lubie jeść ; ). Ale tak powaznie to lubie gotować i grać w koszykówke Masz jakieś hobby ? Hobby hmmm. nie. Co lubisz robić w wolnym czasie ? Przewaznie spotykam sie z kumplami i idziemy gdzies na miasto Masz rodzeństwo ? Tak niestety Dla czego niestety ? nie lubisz rodzeństwa ? Owszem nie lubie. Mimo iz jestem starszy to mi dokucza jest młodsza o 1 rok . O czyli masz siostrę jak ma na imię ? Agnieszka Masz jakieś zwierze ? Tak papuge i psa ; ). Jak się nazywają ? Papuga-Filip Pies-Czester moze to nie są codzienne imiona dla zwierzat ale dla mnie jest okey. mi sie podoba xd. Miałeś już kiedyś dziewczynę ? Tak owszem na imie ma : Gabrysia; ). No dobra to teraz może kilka pytań związanych z cs'em Dawaj Od ilu lat grasz w cs'a ? Od 3 lat gram w cs'a Masz bądź miałeś stema ? Owszem posiadalem steama ale mi skradziono. Tak odwieczny problem z hakerami dokladnie Skąd znasz naszą serwerownie ? Ta serwerownie xd? Grałem na serwerowni Critical , Frag mania na ktorych byli np: Mati , Dawidek , -_- , Krypton znalazlem ta serwerownie poprzez inna xd zobaczyłem reklame na jednym z forach na jakich grałem i wszedłem rejstracja i jazda xd. No dobra. chcesz może na koniec kogoś pozdrowić ? Owszem chciałem pozdrowić cała ekipe Cs-Classic i moja ukochaną siostre xd. Dziękuję ci za czas który dla mnie poświęciłeś Rownież dziękuje za przeprowadzony wywiad ze mn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jak zawsze wywiad fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 no wywiad fajny : ) ale mam wrazenie ze nie wkladasz duzo serca w te wywiady i robisz je tak zeby miec ich najwiecej od innych redaktorów i nawet jednego dnia dodajesz po 4 wywiady : )) moze lepiej jakbys sobie to rozdzielił : ))) bo zabraknie Ci ludzi do wywiadów i tez mało osób komentuje je : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 fajny wywiad :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 niezlyLOL., Masz rację ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Wywiad fajny piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Niezlylol masz rację on robi to ilościowo -.-Wywiad do kitu, interpunkcja się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Średni wywiadzik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Słaby wywiad, nie rób tyle wywiadów w tak krótkim czasie, rób 1 wywiad np. na tydzień, wtedy będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Super !!! wywiad .Ale postaraj się jeszcze bardziej .I będzie Piwko ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 lato, nie życzę sobie abyś ty się wypowiadał pod moimi Postami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Schabusss , Wypowiedzi zbyt krótkie , czcionka zbyt mała, pytania zbyt krótkie . Ale ujdzie jak na twój pierwszy wywiad . Mam nadzieję , że następny będzie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Fajny wywiadzik piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi