Schabusss :D 0 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 mój 5 wywiad Redaktor: Schabusss Udzielający Wywiadu: pfk Witam. Witam. Na sam początek może się nam Przedstawisz ? jak masz na imię ile masz lat ? Mam na imię Dominik lat ma 17 Czym się zajmujesz ? Aktualnie chodze do szkoły ponad gimnazjalnej o profilu Gastronomia Masz jakieś plany na przyszłość ? Tak chciałbym zostać kucharzem zawsze pasjonowało mnie tego typu rzeczy. Co najbardziej lubisz robić ? Lubie jeść ; ). Ale tak powaznie to lubie gotować i grać w koszykówke Masz jakieś hobby ? Hobby hmmm. nie. Co lubisz robić w wolnym czasie ? Przewaznie spotykam sie z kumplami i idziemy gdzies na miasto Masz rodzeństwo ? Tak niestety Dla czego niestety ? nie lubisz rodzeństwa ? Owszem nie lubie. Mimo iz jestem starszy to mi dokucza jest młodsza o 1 rok . O czyli masz siostrę jak ma na imię ? Agnieszka Masz jakieś zwierze ? Tak papuge i psa ; ). Jak się nazywają ? Papuga-Filip Pies-Czester moze to nie są codzienne imiona dla zwierzat ale dla mnie jest okey. mi sie podoba xd. Miałeś już kiedyś dziewczynę ? Tak owszem na imie ma : Gabrysia; ). No dobra to teraz może kilka pytań związanych z cs'em Dawaj Od ilu lat grasz w cs'a ? Od 3 lat gram w cs'a Masz bądź miałeś stema ? Owszem posiadalem steama ale mi skradziono. Tak odwieczny problem z hakerami dokladnie Skąd znasz naszą serwerownie ? Ta serwerownie xd? Grałem na serwerowni Critical , Frag mania na ktorych byli np: Mati , Dawidek , -_- , Krypton znalazlem ta serwerownie poprzez inna xd zobaczyłem reklame na jednym z forach na jakich grałem i wszedłem rejstracja i jazda xd. No dobra. chcesz może na koniec kogoś pozdrowić ? Owszem chciałem pozdrowić cała ekipe Cs-Classic i moja ukochaną siostre xd. Dziękuję ci za czas który dla mnie poświęciłeś Rownież dziękuje za przeprowadzony wywiad ze mn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bieberlOve[x] 0 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Jak zawsze wywiad fajny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 no wywiad fajny : ) ale mam wrazenie ze nie wkladasz duzo serca w te wywiady i robisz je tak zeby miec ich najwiecej od innych redaktorów i nawet jednego dnia dodajesz po 4 wywiady : )) moze lepiej jakbys sobie to rozdzielił : ))) bo zabraknie Ci ludzi do wywiadów i tez mało osób komentuje je : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
C!chy 0 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 fajny wywiad :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schabusss :D 0 Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 niezlyLOL., Masz rację ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0th1ng 0 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Wywiad fajny piwko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Niezlylol masz rację on robi to ilościowo -.-Wywiad do kitu, interpunkcja się kłania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiOmBaL 0 Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Średni wywiadzik . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelia 0 Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Słaby wywiad, nie rób tyle wywiadów w tak krótkim czasie, rób 1 wywiad np. na tydzień, wtedy będzie lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vPerfect 0 Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Super !!! wywiad .Ale postaraj się jeszcze bardziej .I będzie Piwko ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schabusss :D 0 Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 lato, nie życzę sobie abyś ty się wypowiadał pod moimi Postami ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuBiS`_ 0 Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Schabusss , Wypowiedzi zbyt krótkie , czcionka zbyt mała, pytania zbyt krótkie . Ale ujdzie jak na twój pierwszy wywiad . Mam nadzieję , że następny będzie lepszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz!oBaK 0 Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Fajny wywiadzik piwko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts