Andre 459 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) [szwar]: Siemka.Na początek przedstaw się nam,powiedz ile masz lat i gdzie mieszkasz. [Rybak]: Cześć, mam na imię Szymon mam 22 lata mieszkam blisko Bielska-Białej na śląsku [szwar]: Co lubisz robić w wolnym czasie? [Rybak]: Czasem grywam ze znajomymi w nogę, kosza , lubię również łowić ryby xd ale można powiedzieć że to już przeszłość. [szwar]: Masz rodzeństwo? [Rybak]: Tak 2 starszych braci [szwar]: Starszych o ile lat? [Rybak]: Piotr - 27 lat , Grzegorz - 29 lat [szwar]: Masz zwierzątko? [Rybak]: Haha , jeśli tą bestie można nazwać zwierzątkiem to owszem xD mam 2 psy , 1- Owczarek podhalański , 2- burek , no i kot [szwar]: 2 psy i 1 kot to chyba złe połączenie ^ ^ [Rybak]: xD kot daje rade sam psy przegania sąsiadów a tak ogólnie to psy są zamknięte więc z kotem nie mają kontaku [szwar]: Masz swój ulubiony filmy,serial czy nie oglądasz telewizji ? [Rybak]: Serial owszem - Supernatural , Revolution , filmów oglądam tysiące ale raczej na necie bo w tv same gówno [szwar]: Uprawiasz jakieś sporty? [Rybak]: Rower , czasem siłownia i kocham pływać robie to przynajmniej 3 razy w tygodniu [szwar]: Jakiego rodzaju muzyki słuchasz najczęściej? [Rybak]: Techno, Hands-UP [szwar]: Masz swojego ulubionego sportowca [Rybak]: Adam Małysz, Usain Bolt [szwar]: Co myślisz o cheaterach w różnych grach? [Rybak]: Jedno słowo - Debile [szwar]: Przejdźmy teraz do pytań o cs`sie [Rybak]: Ok [szwar]: Ile lat grasz już w cs`a? [Rybak]: Cieżko to określić pierwszy raz chyba zagrałem w gimbazie czyli około 7lat temu ale miałem spore przerwy [szwar]: Ulubiona mapa? [Rybak]: de_cpl_mill [szwar]: Niedawno awansowałeś na Administratora sieci.Jak się z tym czujesz? [Rybak]: Hm normalnie myśle ze zapracowałem. Gdyby nie ten spam na gg i forum na pw myśle że było by spoko [szwar]: Musisz się do tego przyzwyczaić.Bycie administratorem to wielka odpowiedzialność. [Rybak]: No no , daje rade [szwar]: Z kim najlepiej dogadujesz się na forum? [Rybak]: z -_- [szwar]: Zbliżamy się do końca.Chciałbyś kogoś pozdrowić ? [Rybak]: Ciebie , Madzie , -_- , PaweleK , PLNY lala , Sumekler , Andrzej , Senrox , Krypton , BlazE , Dzika , Kobys , Papku, Lato i ogolnie wszystkich uzytkownikow forum [szwar]: Dziękuję Ci za poświęcony czas.3maj się . [Rybak]: Cześć Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Wywiad krótki ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Ciekawy wywiad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 masz lajka nawet ladnie to wyszło 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Burek Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Jestem pozdrowiona jako druga. hue hue ;D LAJK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Szału nie ma,hejtować nie będę . Przydałoby się więcej jakiś pytań, może o przyszłości Classica itp. dzięki za pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Nie ma co .. HEJT HEJT HEJT Ale lajk jest ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Lajk ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Nie hejtujecie? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Nie hejtujecie? O.o Chyba był HEJT HEJT HEJT, nie zauważyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Chyba był HEJT HEJT HEJT, nie zauważyłeś? oj tam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Nie hejtuje, bo rybak mnie pozdrowił ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Mnie nie pozdrowił. Jepne hejta. Jepne lajka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jak to nie xD przeciez pisze " lato " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 wywiad fajny Rybak gwiazda ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Nie można dopisywać ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Tak rybak dopisałeś !! Wstyd, żeby nie pozdrowic swojego ziomala ^^ ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 dzieki za pozdro spoko wywiadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 weź to popraw bo czytac się nie da xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Pozdrowił mnie dopiero na 8-miejscu BOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ojojoj, niestety ale estetyka wywiadu, jak widzimy, jest fatalna. Kolejny 5 minutowy wywiad, który zbytnio nie przekonuje. Administrator Sieci, to idealna osoba do wywiadu, można pytać praktycznie o wszystko! Zdecydowanie nie skorzystałeś z tego przywileju, a szkoda. Chyba trzeba wziąć sprawy w swoje ręce PS : Wytłumacz mi, jak na końcu wywiadu możesz zamieścić slogan "Chcesz hejtować. Proszę bardzo. Nie będę płakał"? To tak jak byś napisał podanie o pracę i na końcu dopisał "Nie przyjmiesz mnie, to wypierdalaj, nie będę płakał" - przepraszam za wyrażenie. I jak myślisz, przyjmie Cię? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi