Blind 15 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Siemka , teraz wam ujawnię moje najlepsze komedie ! -"Ted" najlepsza z wszystkich 2012 bomba:D -"Super zioło" super film -"Harold i Kumar uciekają z Guantanamo" to pewnie też was zachwyci -"Seksmisja" cos dla zboczeńców ;d -"A.C.O.D." 2013 komedia Zbyt dużo ich niema ale moim zdaniem najlepsze komedię . "znasz lepszą komedie ? ujawnij ją w komentarzu:)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Śmierć w Wenecji Zajebisty film dla gangsterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 MaC & Devin Go To HighSchool - Film ze Snoop Dogg'iem i Wiz Khalifa'em . O jaraniu oczywiście Trawka marzeń- też dobra komedia Soul Plane- komedyjka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A tak wgl to proponuje obejrzeć jak PaPkUu gra, to jest dopiero komedia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 hahahahahaha xD A śmierc w wenecji super xD "A na koniec puszczasz nam film o facecie w łódce..." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Polecam film "Nietykalni" Film jest super naprawdę, szkoda że filmy takiej jakości są rzadko spotykane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Wiem ,wiem oglądałem "Nietykalni" Fajny film podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Według mnie najlepszy film a co do stricte komedii to chyba wygrywa Kac Vegas , co prawda mamy III cześci jednak chyba jedynka jest numer jedne Dwójka jest nawet spoko, lecz przy trójce już mieli mniej pomysłów Podsumowując jedynka wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 no nie wiem czy mniej trojka tez calkiem ciekawa ( jakby ktos nie ogladał http://www.cda.pl/video/9947516/Kac-Vegas-3-2013-PLBRRipXViD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ciekawa ale to już nie tak fajna jak jedynka, Jedynka po prostu była Boska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi