Zamknij Oczy 88 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 1. Serwer:Cod 45klv 2. Nick: Zamknij Oczy3. Imię: Krzysztof4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie (kupie)7. Składka(Tak/Nie): Oczywiscie to podstawa8. Czas spędzony na forum : 2d 58m 34 Czas spedzony w grze : http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/top_players/?query=Zamknij+Oczy&Search=Search 9. Opisać siebie: Jestem miły kulturalny , czasami moge sie wkurzyc ale rzatko , miałem juz tu admina lecz został mi on odebrany za to ze zbanowałem goscia w teamie za aim , któego ogladałem chyba z 4 rundy .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz miałem takie zajscie wchodze dzis na serwa koło godziny 10:00 a to wszyscy łamia regulamin , uzywaja cheatów i miałem tego dosc...11. Linki do reklam: -http://cs-soplica.pl/viewtopic.php?p=7263#7263 -http://www.extreme-players.pl/viewtopic.php?f=217&t=10510 -http://cs-grom.pl/topic/5801-zapraszam-na-cs-classicpl/ -http://freeshot.pl/viewtopic.php?p=15201#15201 -http://cs-maniaki.xaa.pl/viewtopic.php?p=843#84312. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss/demko ---> perm. -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzezenie --> kick --> Ban od 5min do 30min -Nadużywa Kultury na serwerze: ostrzenie-->kick---> ban od 5min do 30min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam_0:0:1191992026 Ps. Prosze o sensowne komentarze ... ~Wiek 15+ Tak ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Kupie ~Minimum 20 godzin gry na serwerze Wiecej niz 20 ~Kultura Tak ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Tak ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Tak ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) ponad 2d ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Tak ~Reklamowanie Serwerów Tak ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa Tak Ps.Gram juz na servie od 3 tygodni ,a dzisiaj w szkole poniewaz jestem chory ... przykro mi TheBest147 nie wiesz nie pisz , nie lubisz mnie i tak piszesz , zazdroscisz mi proste... Gram po 2,5 h dziennie nie bede siedział ciagle bo chce skonczyc szkołe a nie to co ty,,, ^_^ Ps. Latawiec Graj w tych godzinach co ja wtedy bedziesz mnie widywał ,a do błedów ortograficznych to chyba ty ze szybko pisze i czasami zle to nie znaczy ze błedy robie , pomysl logicznie a nie d... Ps. Ja nie gram na ZM na Zm ostatnio grałem gdy zaczołem grac na poczatku Cs-Classic.pl Jak ktos sie podemnie podszywa to co ja poradze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 9. Opisać siebie: Jestem miły kulturalny , czasami moge sie wkurzyc ale rzatko , miałem juz tu admina lecz został mi on odebrany za to ze To mnie najbardziej zirytowało na przyszłość "Rzadko" Ja osobiście jestem Neutral . No wymagania są na wiek można przymknąć oko. kup jeszcze ten mikrofon i będzie Git I tak przy okazji że się zapytam Nie byłeś czasami o 10 dzisiaj w szkole ?. Bo przecież masz 14 lat . Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Nie, dopiero wróciłeś na serw i od razu chcesz adma. Pograj przynajmniej 2 tygodnie @ Dziś na ZM, oskarżałeś osobe o wh i to nie że admin ma ją sprawdzić tylko od razu mówisz że cheat, gdy gracz był czysty = nie rozpoznajesz czitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 od pewnego czasu nie widzialem cie na serwie.. :] wrociles dopiero wczoraj ... Pograj troche Narazie na nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 A ja jestem na TAK dlaczego? Młodziaczek ale za to ja ciebie nie widzę wcale , a częściej Zamknij Oczy więc nie pisz takich bzdur WYMAGANIA. @edit Dlaczego 50% osób które się wypowiadają to osoby nie grające na tym serwie ? Np. Siwy^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ja na tak. Wymagania są, przyda się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Na TAK wymagania spełniasz , przydasz się . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Miałeś adma wgl cie nie było na serverze nie zastanowcie sie komu dajecie admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartey : D 28 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Na TAK -+ wiek -skladka -reklamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latawiec 1 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Na NIE - rzadko cie widuje - błędy ortograficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Na nie, miałeś admina teraz trochę pograj + uważaj na błędy ortograficzne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos 0 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Admin powinien odznaczać się wysokim poziomem inteligencji. Biorąc pod uwagę twoje błędy muszę zanegować to stwierdzenie w stosunku do Ciebie. Niestety na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus5314 0 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ja jestem na Tak .To jest spoko gosciu inteligetny , Pomaga wszystkim na servie , gra ponad 2,5h dziennie bo mieszkasz na przeciwko niego . Po za tym on ma nauke a nie tak jak inni co graja dziennie 9h ... A błedy ortograficzne to nie moja pułka moze szybko pisał ???? Jestem na tak !!! + Wymagania + wiek + składka + reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxer 1 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Tak !!! Dlaczego ?? Gra duzo na servie , co nie wejde na serva to go widzę , pomagał mi , Miał juz admina , był takim dobrym adminem ze na servie wszyscy go lubili , mysle ze kazdy chce zeby był od nowa adminem ... Wymagania + wiek + składa + reklamy = Administrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi