dymion 0 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 1. Serwer: FFA 2. Nick: dymion3. Imię: Damian4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 6/6,5/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie,ale dziś albo jutro będe miał ...7. Czas spędzony na forum: Na tym forum jestem od nie dawna ale na wcześniejszym byłem dość długo.8. Opisać siebie: interesuję się piłką nożną (ogólnie sportem),komputerami,grami.jestem osobą miłą ale jeżeli trzeba jestem bardzo poważny i zdeterminowany ... 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ gram na serwerze ale niestety są cziterzy ...A admin nie zawsze jest na serwerze 10. Linki do reklam: http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?p=158056#158056 http://cs-soplica.com/topic/135414-zapraszamy-na-serwery-cs-classic/?p=806195 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: zrobienie SS-demko -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie-kick-ban od 5 min do 3 h -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie o zmianę-kick-ban od 5 min do 3 h12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non steam (mam zamiar kupić steama ale jeszcze nie wiem kiedy ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowhigh 7 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 niewidzialem cie nigdy na serwie ja jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion 0 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ponieważ grałem na wcześniejszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Troskliwy 1 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Nie widziałem na serwerze ani razu, poza tym 2 reklamy to tak jakby brak. Kolejnym powodem jest brak platformy steam i wypowiadanie się we własnym podaniu. NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Hm nie grales na wczesniejszym, bo ja tam bylem kazdego dnia i Cie nie bylo. Jestem na NiE, brak wymagan. Warn za wypowiedz w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ja rowniez na NIE brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurczak 0 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Jestem na NIE - brak steam - mało reklam - nie widziałem ciebie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Nie, dlaczego ? Nie widze cie wgl na serwie, po za tym brak reklam 2 za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Nie, brak wymagań (reklamy, godziny na serwie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Niee , wymagania + godziny na serwerze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Na nie . Nie ma wymagan ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Na nie brak wymagan + wypowiedz w podaniu = warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Grałeś wcześniej, ale teraz ciebie nie widać wcale.Pokaż swoją aktywność (wymagania) i spróbuj ponownie.Myślę, że można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi