Latawiec 1 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 1. Serwer: CoD Mod 45001 lvl 2. Nick: Latawiec 3. Imię: Grzegorz 4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 8,5/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Niestety nie 8. Czas spędzony na forum: No jestem już tak ponad tydzień z wami. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: No to tak, chce zostać adminem tego serwera, ponieważ z tego co widzę nie ma ich tam za dużo, a cheaterzy latają cały czas. 11. Linki do reklam: http://cs-gra.pl/viewtopic.php?t=105852 http://cskomandosi.pl/topic/24895-cs-classic/ http://cs-staraszkola.pl/cs-classic-vt1812.htm#9294 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Zależy jakich, gdy podejrzewam wh to wtedy robię ssy, a gdy aima to robie demko i banuje. -Gdy ktoś nadużywa micro; Wtedy daję kicka żeby się kolega uspokoił, upominam go słownie, a gdy to nie skutkuje, karam banem. -Nadużywa Kultury na serwerze; Daje upomnienie słowne a gdy nie skutkuje daje bana 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam. Prosiłbym o wypowiadanie się osób, które grają na serwerze, a nie takich które chcą sobie nabić posta. Zamknij oczy na pewno mam wiecej przegrane na serwie bo min 1 h to ja dziennie przesiaduje na serwie. Poza tym co przeszkadza ci NS, teraz kazdy wraca do NS, bo na Steamie jest glos zepsuty. Reklamy zawsze moge dorobic ale co to zmieni... A skladka, narazie nie wplace nic ale w przyszlosci moze, moze. LUDZIE NIE MAM PRZEGRANEJ 1 GODZINY NA SERWERZE, MAM PRZEGRANE 12 H!! CZASAMI WARTO SPRAWDZIC A NIE PISAC GLUPOTY... A jeszcze jedno wytlumaczcie mi jakich wymagan nie spelniam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Na nie !! Dorób 2 reklamy , nie ma składki + ns + 1h na serwie Na nie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Elite8343 1 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 na NIE powody podał kolega u góry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 nie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartey : D 28 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 na nie 1h na serwie hahah wyjdz :l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 na NIE -masz 12 h na serwie wymagane 20h -reklamy zawsze robimy 5+ reklam, nie 3 -forum aktywność (nie jest aż tak ważna, ale 1 godzina to mało ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Rowniez na NIEBrak wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Potrzeba adminów na serwie bo prawda, cheaty latają ale jak chcesz pomóc to się ciut postaraj bo na razie nie widać tego. Nie, brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Chyba jeszcze za wcześnie na Ciebie.Popraw aktywność, daj się jakoś sprawdzic czy się nadajesz.Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 nie, brak wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nie masz wymagan a pchasz sie na stanowisko admina; ] , pozdrowki. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nie, Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi