PL_Grzegorz 1 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 1. Serwer: DD2 2. Nick: PL_Grzegorz 3. Imię: Grzegorz 4. Wiek: 20 5. Znajomość Amxx(0/10): To jest pytanie ogólne? Powiedzmy że 5/10. 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 7. Czas spędzony na forum: 1d 16h 6m 6s 8. Opisać siebie: Cześć! Mam na imię Grzegorz, mieszkam w Świętochłowicach, wiek już mój znacie, lubię grać w CS'a 1.6, spędzać aktywnie czas z znajomymi. Interesuje się smartfonami, phabletami i komputerami. :tongue: Aktualnie uczęszczam do szkoły wieczorowej o profilu ogólnokształcącym. - Liceum. Trzy dni w tygodniu (Poniedziałek, wtorek i środa) od 15:35 do 20:30. Piątek, sobota i niedziela pracuję różnie. Raz po 8 godzin, raz po 16 godzin. :dazed: Potem mam w planach dalszą naukę, lecz jeszcze nie zdecydowałem dokładnie co dalej. A jak to w planach zazwyczaj bywa, że najpierw są wielkie plany a potem z ich realizacjami różnie bywa. :pig: 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram jakiś czas na serwerze, niektórzy gracze mnie znają a niektórzy nie. Ogólnie chcę pomóc w miarę moich możliwości. :smile-big: 10. Linki do reklam: - 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wszystko zależy od rodzaju doping elektronicznego.WH - SS + demo. SH, AIM - demo. -Gdy ktoś nadużywa micro; U graczy NS tego nie usłyszę, więc nic z tym nie zrobię. Najwyżej mogę zaproponować żeby gracze NS zablokowali (mute) danego gracza przez CS'a. - Player list. -Nadużywa Kultury na serwerze; Jeśli pisze to ostrzeżenie, potem kick lub ban. 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam. PL_Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wszystko fajnie tylko dorób reklamy i będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_Grzegorz 1 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wszystko fajnie tylko dorób reklamy i będę na tak Myślę że lepiej będzie jak te 15 minut poświęcę na serwerze, niż na reklamy. Takie reklamy są marnotrawstwem czasu. :tongue: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowhigh 7 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jestem na tak dobry gracz i moim zdaniem ogarnie na luzingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latawiec 1 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jestem na TAK: - podanie ładnie napisane, zachęcające - wiek - ogolnie mysle ze sie nadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jestem na TAK !!! Ogarnie na 100% ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ma na co czekać. Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi