PL_Grzegorz 1 Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 1. Serwer: DD2 2. Nick: PL_Grzegorz 3. Imię: Grzegorz 4. Wiek: 20 5. Znajomość Amxx(0/10): To jest pytanie ogólne? Powiedzmy że 5/10. 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 7. Czas spędzony na forum: 1d 16h 6m 6s 8. Opisać siebie: Cześć! Mam na imię Grzegorz, mieszkam w Świętochłowicach, wiek już mój znacie, lubię grać w CS'a 1.6, spędzać aktywnie czas z znajomymi. Interesuje się smartfonami, phabletami i komputerami. :tongue: Aktualnie uczęszczam do szkoły wieczorowej o profilu ogólnokształcącym. - Liceum. Trzy dni w tygodniu (Poniedziałek, wtorek i środa) od 15:35 do 20:30. Piątek, sobota i niedziela pracuję różnie. Raz po 8 godzin, raz po 16 godzin. :dazed: Potem mam w planach dalszą naukę, lecz jeszcze nie zdecydowałem dokładnie co dalej. A jak to w planach zazwyczaj bywa, że najpierw są wielkie plany a potem z ich realizacjami różnie bywa. :pig: 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram jakiś czas na serwerze, niektórzy gracze mnie znają a niektórzy nie. Ogólnie chcę pomóc w miarę moich możliwości. :smile-big: 10. Linki do reklam: - 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wszystko zależy od rodzaju doping elektronicznego.WH - SS + demo. SH, AIM - demo. -Gdy ktoś nadużywa micro; U graczy NS tego nie usłyszę, więc nic z tym nie zrobię. Najwyżej mogę zaproponować żeby gracze NS zablokowali (mute) danego gracza przez CS'a. - Player list. -Nadużywa Kultury na serwerze; Jeśli pisze to ostrzeżenie, potem kick lub ban. 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam. PL_Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Wszystko fajnie tylko dorób reklamy i będę na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
PL_Grzegorz 1 Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 Wszystko fajnie tylko dorób reklamy i będę na tak Myślę że lepiej będzie jak te 15 minut poświęcę na serwerze, niż na reklamy. Takie reklamy są marnotrawstwem czasu. :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowhigh 7 Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Jestem na tak dobry gracz i moim zdaniem ogarnie na luzingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latawiec 1 Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Jestem na TAK: - podanie ładnie napisane, zachęcające - wiek - ogolnie mysle ze sie nadasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*WSRH* Siemanko:) 27 Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 Jestem na TAK !!! Ogarnie na 100% ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted October 15, 2013 Root Share Posted October 15, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ma na co czekać. Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts