PL_Grzegorz 1 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 1. Serwer: DD2 2. Nick: PL_Grzegorz 3. Imię: Grzegorz 4. Wiek: 20 5. Znajomość Amxx(0/10): To jest pytanie ogólne? Powiedzmy że 5/10. 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 7. Czas spędzony na forum: 1d 16h 6m 6s 8. Opisać siebie: Cześć! Mam na imię Grzegorz, mieszkam w Świętochłowicach, wiek już mój znacie, lubię grać w CS'a 1.6, spędzać aktywnie czas z znajomymi. Interesuje się smartfonami, phabletami i komputerami. :tongue: Aktualnie uczęszczam do szkoły wieczorowej o profilu ogólnokształcącym. - Liceum. Trzy dni w tygodniu (Poniedziałek, wtorek i środa) od 15:35 do 20:30. Piątek, sobota i niedziela pracuję różnie. Raz po 8 godzin, raz po 16 godzin. :dazed: Potem mam w planach dalszą naukę, lecz jeszcze nie zdecydowałem dokładnie co dalej. A jak to w planach zazwyczaj bywa, że najpierw są wielkie plany a potem z ich realizacjami różnie bywa. :pig: 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram jakiś czas na serwerze, niektórzy gracze mnie znają a niektórzy nie. Ogólnie chcę pomóc w miarę moich możliwości. :smile-big: 10. Linki do reklam: - 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wszystko zależy od rodzaju doping elektronicznego.WH - SS + demo. SH, AIM - demo. -Gdy ktoś nadużywa micro; U graczy NS tego nie usłyszę, więc nic z tym nie zrobię. Najwyżej mogę zaproponować żeby gracze NS zablokowali (mute) danego gracza przez CS'a. - Player list. -Nadużywa Kultury na serwerze; Jeśli pisze to ostrzeżenie, potem kick lub ban. 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam. PL_Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wszystko fajnie tylko dorób reklamy i będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_Grzegorz 1 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wszystko fajnie tylko dorób reklamy i będę na tak Myślę że lepiej będzie jak te 15 minut poświęcę na serwerze, niż na reklamy. Takie reklamy są marnotrawstwem czasu. :tongue: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowhigh 7 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jestem na tak dobry gracz i moim zdaniem ogarnie na luzingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latawiec 1 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jestem na TAK: - podanie ładnie napisane, zachęcające - wiek - ogolnie mysle ze sie nadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jestem na TAK !!! Ogarnie na 100% ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ma na co czekać. Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi