Kobys 250 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witajcie gracze ! Turniej COUNTER STRIKE NA CSC !! Organizuję turniej cs Free For All. Wszystko zależy od ilości zgłoszonych osób do turnieju, jeżeli będzie zbyt mała liczba graczy to turniej się nie odbędzie. Zapisy do turnieju trwają do niedzieli (20.10.2013r.) Zapisywać się można w poście podając nick z gry oraz platformę (STEAM/NON STEAM) Mecze odbywały by się w tygodniu w godzinach wieczornych ( jeszcze do ustalenia jak będzie pasowało) W turnieju udział mogą brać wszyscy (steam, non steam) Mecze będą rozgrywane przynajmniej 2 (jak już pisałem godziny wieczorne) Mapy będą do wyboru W zależności ilu będzie chętnych graczy, tak będą dobrane teamy (losowo) Zawsze podasz meczu będzie sędzia oraz HLTV = nie będzie cziterów ! I najważniejsza kwestia.Nagrody. To jest jeszcze do ustalenia. Możecie podawać w postach propozycje,a zostaną rozpatrzone. Każdy gracz będzie miał miał obowiązek kręcenia demka. Później wygrany gracz(przez sędziego meczu Ja,albo Vi3nio) będzie musiał wstawić demko na forum. Jeżeli o czymś zapomniałem lub macie jakieś pytania,propozycję proszę śmiało pisać! / INNE POSTY BĘDĄ TRAKTOWANE JAKO SPAM I KARANE WARNEM !!! proszę adminów wszystkich serwerów o reklamowaniu turnieju. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Elite8343 1 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Chciał bym się zapisać Nick : <<<<Sn1p3R>>>> Platforma : NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Chcę się zapisać. NIck. Andrzej^KiedysBylemBotem Platforma NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klarys Sam W Domu 2 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Chciałbym się zapisać nick z gry - Klarys Sam W Domu Mam tą waszą wersje cs'a z generatorem SID... Jak by co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosik 0 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nick: Janosik Platforma: steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latawiec 1 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nick: Latawiec Platforma: NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nick w grze: Sumekler Platforma: NonSteam ps: Przenieście temat do działu "Konkursy", tam chyba bardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jam Sie zapisuje bom jestem Super !!! Nick Vixens 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nick: PLNY Lala Platforma:Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nick: KudlatyPlatforma: Steam @edit Jeśli gracze będą chcieli widzieć jak przebiegają rozgrywki, mogę zrobić streama 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nick :Tato wylacz pralke bo mam lagiPlatforma:Non Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wale wiadro :D 0 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nick: Wale Wiadro:D Platforma: Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Win 0 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nick :Winchester Platforma:NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry 1 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ja tez zagram nik : Larrynie mam stima gram na non stimie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Chciał bym się zapisać Nick : Krypton Platforma : NS (a jak bedzie trzeba to i steam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nick: *WSRH*Siemanko:) Platforma: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykoO 1 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nick:PatrykoO Platforma:Steam Najlepszy kontakt wlasnie przez steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madafaka Jol 0 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Chciał bym się zapisać Nick : Madafaka Jol <3 Platforma : NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Mnie nie może zabraknąć Nick : Fresh Platforma : Steam Nagrody, hmmmm.... a może tak Vipy/Premki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nick: Bruno Platforma: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneShot 0 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nick:OneShotOneKillNoHaxThatSkill Platforma:NS(ale juz niedlugo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Zapisy trwają do niedzieli, chyba że już nikt się nie będzie zapisywał to szybciej skończymy. Planowany start turnieju jest na środę za tydzień (wieczór). Jeszcze to wszystko jest do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ale jak to jest dzielone?gramy 5 vs5 i co ten kto wygra przechodzi dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Zależy ile będzie ludzi jak np zostanie przy 20 osobach to wtedy 4 teamy po 5 osób i każdy z każdym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 A będą przwodniczący teamów czy każdy jak chce będzie grał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi