Sumekler 53 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 To już chyba team sobie kogoś wybierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Fresh ale po co ja mam to ustalać? będzie team i w teamie będziemy sobie ustalali jak grać itd. Wiedzę, że już chyba się nikt nie zapisze, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuzKuba 0 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ja terz mogę sję zapisać Nick : [LuzZ] *KUBA* Platforma : Non stim i stim ale bende grać na non stimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 I NAJLEPSZY ! ZAPISUJE SIĘ Name:PaweleK. NA/S : Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Nick: Jinchuriki KyuubiNS/S: NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Nick : JunioR. ;3 NS/S : NS Mistrz wkracza do boju ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Chciałbym się zapisać. Nick: M@jki H@rdcor Platforma: NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzeej. 0 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Nick Andrzeej. Platforma \ Steam and NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Widać, że turniej się odbędzie, możesz podać jakiś schemat rozgrywek ? bo póki co ja widzę to tak. XvY, X wygrywa i ? cały team dostaje pkt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Zrobimy tak,że najprawdopodobniej będzie 5 teamów po 5-ciu graczy, każdy gra z każdym. Za wygrany mecz jest 3 pkt,za porażkę 0. Po ile czasu gramy lub do ilu wygranych to jest jeszcze do ustalenia. Może macie jakieś pomysł sensowne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 ja bym zagral do 15 rund i ta druzyna ktora wygra 15 rund po prostu sie zamienia TEAMAMI i tyle i jesli by bylo ze CT wygralo jako pierwsze te 15 rund a pozniej TT wygrlalo 15(czyli mamy 1:1 )to dogrywka jest do 5 rund:)i zwyciezca przechodzi dalej:)czaicie tak w miare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Żeby było 5v5 potrzebne są jeszcze 4 osoby wtedy będzie 6 teamów po 5 osób. Oczywiście o ile ci co się zapisali będą brać udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Raczej ci co sie zapisali beda starali sie wziasc udzial chyba ze rozne to wypadnie w zyciu .Proponuje zrobic misrzostwa drozynowe 5 drozyn po 5 graczy pojedynki tocza sie 25 min kazda drozyna walczy z kazda czyli nagrody drozynowe jak cos.A jak Kobys chcesz 3 pkt za wygrana moze byc tylko bez sensu jezeli pkt beda za wygrana samo to tak samo jak bys liczyl po 1 na to samo ci wyjdzie tylko mniej liczenia . Wiec proponuje zrobic jak w pilce noznej 3pkt wygrana 1 remis 0 przegrana chyba ze wygrana bedzie wygrane 15 rund to nie bedzie remisow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nie zapominajmy, ze każdy team musi grać i w TT jak i w CTA(żeby było sprawiedliwie) ja myślę żeby zrobic mapę 20min, po 10 mim w CT i TT policzyć wygrane rundy z CT i dodać do nich wygrane z TTZ Czyli np gramy pierw w CT mamy wygranych 7 rund, później gramy w TT i wygrywamy 6 rund wiec łącznie mamy wygranych 13 rund i który team ma więcej wygrany rund wygrywa mecz i ma 3pkt. W przypadku remisu teamy dostają po 1 punkcie. Jakieś jeszcze propozycje macie ? @@Edit do postu niżej. Po co Ci ? Start turnieju jest przewidziany na środę godz 21. Serwera jeszcze nie ma, najprawdopodobniej bedzie gotowy w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nick : Pedro? Platforma : Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nick: polaczekkkkkkkkkPlatforma: Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus 0 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Nick : KlaUS^ Platforma : NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Nick : Shenzi Platforma : Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 KONIEC ZAPISÓW DO TURNIEJU. Jest 30 graczy, będzie 6 teamów po 5 osób, po losowaniu podam składy oraz zasady jakie będą obowiązywał. BEZ SPAMU !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Losowanie ja już robię. Niedługo powinniście wiedzieć kto z kim. Maniak, na serwerze musi być sędzia (ja lub Vi3nio) i mamy czas wieczorami, więc trochę ciężko będzie. I godzina 20 lub 21 jest chyba najbardziej optymalną, ponieważ nikt raczej o tej godzinie nie pracuje, nie uczy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Są to teamy po wylosowaniu. Zespoły nazwałem kolorami bo nie miałem innego pomysłu. Za chwilę zrobię grupy, kto z kim gra oraz regulamin jaki będzie obowiązywał podczas turnieju za literówki w nickach najmocniej przepraszam. Regulamin sędziami turnieju jest Kobys oraz vi3nio , wszelkie pytania kierować na GG 6942555, 47924705 (STEAM Kobys1011) każdy gracz ma obowiązek kręcenia demka podczas swojego meczu. Później wybrany gracz przez sędziego musi wrzucić demko na forum nie wrzucenia demka na forum = odpadnięcie z turnieju w miarę możliwości gramy na platformie steam mecze trwają 20 min. 10min jesteśmy w Terrorystach i 10 min w CT sędzia liczy wygrane rund i na koniec meczu je sumuje wygrany mecz 3pkt, remis 1pkt, przegrana 0 pkt.mapę wybiera sędzia w wypadku gdy któryś gracz nie zjawi się podczas meczu to team gra we 4 podczas turnieju obowiązuje bezwzględny zakaz używania czitów można używać komunikatorów głosowych TS/VT itp zachęcam do zabicia jak największej ilości graczy, ponieważ będzie wybierany TOP FRAGGER !! Regulamin może ulec zmianie. Nie przestrzeganie regulaminu =odpadnięcie całego zespołu z turnieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Już jest wszystko ok. Proszę nie spamować. Jak macie jakieś pytania walcie śmiało na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Nick : TheBest Platforma NS ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Nie mieć pretensji kto jaki ma team bo było losowanie Jeszcze pomyślę o tej godzinie 20 zobaczę jak się wyrobimy z vi3niem. Po zakończeniu wybierzemy najlepszego fragerra, więc warto zabijać @@ edit. The best już jest za późno. Zapisy były do niedzieli, miałeś na to czas od środy. Teamy juz są wybrane i podzielone. do shenzi; pod pierwszym moim postem rybak napisal. Niestety ale rybak usunął post, mam nadzieje, ze napisze co i jak z nagrodami. Po co wy spamujecie ? Pisałem jasno, jeżeli macie jakiekolwiek pytania piszcie na GG... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 a nagrody jakie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi