SHOKE 473 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 OO zjawiłeś się ... to brawo. no to 4 nas jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ts, lub inne komunikatory głosowe ogarniacie wedle uznania, chcecie to macie, nie chcecie nie macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Mógł bym dostać rozpiske kiedy graja żółci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Strona 3 i tam masz zjedż troszeczkę niżej i będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 jo to teraz na kiedy dokładnie przełożone bo juz nwm kiedy mam być xDD ? bo mam mało czasu szkola trenning i nic wiecej a bym zagral sobie turniejka jak oc team niebiescy i kto jest wgl z niebieskich lub bedzie ? bo nwm czy to ma sens ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuzKuba 0 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Sorry mnie nie będzie, wykreślić mnie z całego turnieju:) i wstawcie kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Uwaga!!! Wszystko już jest zrobione. Turniej odbędzie się dziś tak jak mówiłem. O godzinie 2000 rozegranie się pierwszy mecz pomiędzy czarnymi i żółtymi, następnie po tym meczu zostanie rozegrany mecz czerwonych i niebieskich. Wszelkie pytania proszę kierować na gg do mnie lub do Vi3nia. @edit. Kyuubi wszystko jest na rozpisce. 193.33.177.87:27051 IP serwera na którym zostaną rozegrane mecze turniejowe, hasło podam przed rozpoczęciem meczu, więc proszę o czujność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 To czyli biali maja grac w weekend ? Bo raczej ja wole grac w srodku tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Sorry mnie nie będzie, wykreślić mnie z całego turnieju:) i wstawcie kogoś innego Jeżeli go nie bdzie moge zagrać za niego KObys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 No jakos na rozpisce sa podane stare mecze ... A jesli mam grac w weekend to nie wiem czy bede ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 TheBest możesz. Dopiszę Cię... hasło do serwera: classic123 inni, którzy nie będą graczami meczu maja zakaz wchodzenia na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 proboje wbic na ten server no ale nie moge jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 No więc tak, ten turniej to jeden wielki nie wypał, pisałem o której są meczem, kto jest w jakim teamie itd, starałem się, próbowałem zrobić coś fajnego żeby coś się działo na serwerowni. I tak właśnie zakończyliśmy nasz cudowny turniej, który się jeszcze dobrze nie zaczął. Jak macie wszystko w dupie to po jakiego **** się zapisywaliście i się tak cieszyliście na ten turniej? Niektórzy weszli na wyznaczoną godzinę,a niektórzy mieli to w dupie albo akurat nie mogli, to jestem wstanie zrozumieć. Tak jak pisał Blaze jak nie zorganizuje tego jakiś H@ i nie będzie kar za nie wejście podczas meczu to będzie lipa taka jak wyszła teraz. Ale znowu na taki turniej się nie zanosi bo H@ nie mają czasu na takie zabawy...Z mojej strony to by było na tyle... I tylko bez spamu, czemu nie ma turnieju itd nie będę na takie coś odpisywał. Sami sobie zepsuliście zabawę!! Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi