GinoLanetti 7 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Siema , nie wiem czy h@ odwiedza czasem coda 45 k lvl ale dobrze sie na nim nie dzieje . Dzisiejsza akcja , koles zabił admina andree chyba i od razu dostal perma ss , czy to jest normalne ? Radze sie zastanowic kto dostaje obsade administracji . Tak samo dzis perma dostalem Narazie dostalem na 20 min nawet bez ostrzezenia ze cos zle robie .. Wbijam zeby to wyjasnic i perm . Dzieki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Dostałeś perma ponieważ wszedłeś na aktywnym dałem na 30minut za he a ostrzegałem Gino wywal perka a ten co? Nie wywalił tylko jak głupi rzucił He! A na tego gracza co "zabił mnie i dostał perma" gracze się skarżyli i dałem mu ssy a jeśli nic nie ma to nie musi się obawiać wstawi je i po sprawie więc nie wiem o co Ci chodzi. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To jest skarga czy co? Z tego co ja widzę w amxbans to pierwszego bana dostałeś na 30min na he. a drugiego za wchodzenie na aktywnym banie. Czy nie było tak, że zresetowałeś sobie router (IP) i wszedłeś na serwer przed zakończeniem się bana? Jak tak było to Andre. zrobił słusznie. Admin może ale nie musi ostrzegać przed banem. Regulamin serweów jest na forum i warto się z nim zapoznać. Andre. lepiej sprawdzić gościa i masz święty spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Jeśli chcesz na mnie złożyć skargę to najpierw przystosuj się do wzoru i napisz posta w odpowiednim dziale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Byłem przy tym całym "zajściu" a więdz nasz pan który założył "skargę" gino Nawalał granatami na małej mapce. Andre. ostrzegał gina i mówił mu żeby wyrzucił perk a ten co zrobił? Rzucił He na respa więdz dostał HE na 30 min to dobrze zrobił . Gino zresetował rutera i mniał inne IP więdz wbił Więdz Andre. dał mu bana za Ab. A ten koleś co dostał SS'y mniał wh i czasami walil z respa na respa przez ściany więdz wiesz.Dla mnie Bez podstawna skarga należy się upomnienie dla gina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 A chocby napisal na @@ zebym widzial ? bylem zapatrzony w gre i niestety nie czytałem sayu pozdro . Ps: to nie jest skarga tylko ogólna wiadomosc co siedzieje na serwerze Rozbawiło mnie to :"A na tego gracza co "zabił mnie i dostał perma" gracze się skarżyli i dałem mu ssy a jeśli nic nie ma to nie musi się obawiać wstawi je i po sprawie więc nie wiem o co Ci chodzi." Twoim zasranym obowiazkiem jest sprawdzenie go a nie na życzenie graczy robienie mu ss . Pozdro tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 ." Twoim zasranym obowiazkiem jest sprawdzenie go a nie na życzenie graczy robienie mu ss . Pozdro tyle w temacie Jego "zasranym" obowiązkiem jest sprawdzenie, sprawdził go robiąc screeny, i trochę kultury mógłbyś zachować .. zresztą .. 17. Wchodzenie na aktywnym banie jest karane ponownym, wydłużonym banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 On ci pisał bo również byłem przy tej sytuacji i sam pisałem Andree, że rzucasz he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Spokojnie. To jest internet tego nie ogarniesz xD A i Gino troche kultury to że kiedyś byłeś adminem na CoD`zie za czasów kiedy (twoje słowa) "wuwunio rządził" to nie oznacza że Ci wszystko wolno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Skarga bez dowodów i bez sensu. Andre ogarnia obowiązki jakie ma i to bardzo dobrze. Nie sądzę żeby Andre dal bana za to że go zabił, to było by już totalnie dziecinne. I tak wszyscy świadkowie piszą że Andre pisał ostrzeżenia. Skarga do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ... Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi