Witol 12 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witajcie, nie dawno kupiłem steama i od tamtego czasu na serwerach typu "codmod" mam dziwne lagi, otóż chodzi głównie o to, że gdy patrze w strone przeciwników, fpsy spadają do 10 - 20 .. Na NS'ie zawsze się 60 fpsów znajdywało a tu nagle sru .. Nie wiem o co z tym chodzi więc proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Fps_max 101? Ustaw wszystkie raty odpowiednio. Popatrz sobie na necie jakie są najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Mam ustawione, ale mi zacina tylko na CoD'ach ;/ .. Na FFA / BF2 etc nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Reinstal nic nie pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nic, czekaj chwile coś sprawdzę :/. //Edit: to samo -,-. Np na dust'cie jak wychodze z respa ct takie lagi, że szok, laguje mnie na cod'ach na 'wolnej przestrzeni" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witajcie, nie dawno kupiłem steama i od tamtego czasu na serwerach typu "codmod" mam dziwne lagi, otóż chodzi głównie o to, że gdy patrze w strone przeciwników, fpsy spadają do 10 - 20 .. Na NS'ie zawsze się 60 fpsów znajdywało a tu nagle sru .. Nie wiem o co z tym chodzi więc proszę o pomoc. A więc po pierwsze steam zurzywa więcej łącza niż ns To samo liczy się fps i pingu Jaki masz internet z czego i o jakiej piędkości , i pytanie zasadnicze masz wspólne łącze z kimś? Możliwe że to przez aktualizacje stema Spróbuj zaktualizować steama i sterowniki od karty graficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 @Up: Cofałem wczoraj aktualizację steam'a. Sterowniki najnowsze. Z nikim nie dziele łącza. Speedtest: http://www.speedtest.pl/test/71425029 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 @Up: Cofałem wczoraj aktualizację steam'a. Sterowniki najnowsze. Z nikim nie dziele łącza. Speedtest: http://www.speedtest.pl/test/71425029 Spróbuj programem CCcliner wyczyścić kompa i naprawić rejestr Może pomoże I wyłącz Synchronizacje pionową w ustawieniach k.graficzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Brak zainteresowania tematem. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi