Witol 12 Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Witajcie, nie dawno kupiłem steama i od tamtego czasu na serwerach typu "codmod" mam dziwne lagi, otóż chodzi głównie o to, że gdy patrze w strone przeciwników, fpsy spadają do 10 - 20 .. Na NS'ie zawsze się 60 fpsów znajdywało a tu nagle sru .. Nie wiem o co z tym chodzi więc proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Fps_max 101? Ustaw wszystkie raty odpowiednio. Popatrz sobie na necie jakie są najlepsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witol 12 Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 Mam ustawione, ale mi zacina tylko na CoD'ach ;/ .. Na FFA / BF2 etc nic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Reinstal nic nie pomógł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witol 12 Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 Nic, czekaj chwile coś sprawdzę :/. //Edit: to samo -,-. Np na dust'cie jak wychodze z respa ct takie lagi, że szok, laguje mnie na cod'ach na 'wolnej przestrzeni" :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vienio92 37 Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Witajcie, nie dawno kupiłem steama i od tamtego czasu na serwerach typu "codmod" mam dziwne lagi, otóż chodzi głównie o to, że gdy patrze w strone przeciwników, fpsy spadają do 10 - 20 .. Na NS'ie zawsze się 60 fpsów znajdywało a tu nagle sru .. Nie wiem o co z tym chodzi więc proszę o pomoc. A więc po pierwsze steam zurzywa więcej łącza niż ns To samo liczy się fps i pingu Jaki masz internet z czego i o jakiej piędkości , i pytanie zasadnicze masz wspólne łącze z kimś? Możliwe że to przez aktualizacje stema Spróbuj zaktualizować steama i sterowniki od karty graficznej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witol 12 Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 @Up: Cofałem wczoraj aktualizację steam'a. Sterowniki najnowsze. Z nikim nie dziele łącza. Speedtest: http://www.speedtest.pl/test/71425029 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vienio92 37 Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 @Up: Cofałem wczoraj aktualizację steam'a. Sterowniki najnowsze. Z nikim nie dziele łącza. Speedtest: http://www.speedtest.pl/test/71425029 Spróbuj programem CCcliner wyczyścić kompa i naprawić rejestr Może pomoże I wyłącz Synchronizacje pionową w ustawieniach k.graficzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Brak zainteresowania tematem. /cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts