Jump to content
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Pytania od adminów.

Sumekler

Recommended Posts

Nie będę tworzył nowego tematu, tu zapytam.

Powiedzcie mi jak sprawa wygląda z graczami, którzy mają to samo IP. Chodzi mi o konkretną sytuację: na FFA wchodzi 2 panów:

[L-no] mionsz i

[L-no] Renifer. 2 nski z tym samym IP, którzy nawet się tym chwalą, że są braćmi i mogą sobie dawać info. Nie zbanujesz go za wh, bo nie używa go. SSy tak samo, nic nie wykażą. To jest jednak jakaś forma oszukiwania. Więc jak to z nimi wygląda ? Nic nie można zrobić z tym ? Bo bardzo denerwujące to jest.

Demko zrobić, chyba jak przejdzie przez pół mapy i bd wiedział ze ktoś tam stoi to chyba bd wiadomo ze ktoś mu podpowiada lub ma czity .Myślę ze to starczy dla h@

no jeśli będzie to w dobry sposób udokumentowane to owszem, perm się należy bo to niczym wh ale raczej takie coś jest trudno w jakikolwiek sposób udowodnić

• Root

Jeżeli będzie akcja taka że gościu będzie wiedział gdzie, kto jest to wtedy możecie dać im bana (majac demko). Jeżeli będzie to info z ts'a to nie damy UB to tak jakby ktoś używał WH. Dostaje info którego "SAM" nie zdobył

Co do tego samego IP to daje się UB tylko wtedy gdy osoba która pisze ma Steam'a, jeżeli nie to zamykasz. Może się tak zdarzyć TYLKO RAZ

Nie bedę tworzył nowego tematu więc tu napiszę:

Jest taki gracz o nicku KaczoR na cod 350 lv i już mu 3 razy ss'y dawałem a bana nie dało. O co chodzi ?

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy