Romet 154 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Twój nick: Romet <3 Nick podejrzanego: |NoFear|PandaFFu P podejrzanego: Nie mam bo uciekł i nie miałem jak sprw. Data (dzień, gg:mm) zajścia: 2013-11-05 18:21 Twoje demo: http://speedy.sh/xAXYq/Aim-NoFear.rar Rodzaj czita: AIMBOT Czasy podejrzanych akcji: Nie rozumiem P /Nazwa serwera: Cod 45k LV. Ps. Nie wiem czy an tym demku bedzie cos widac bo nagrywalem 2 min . przed jego ucieknieciem i nie mial takich akcji co by było widac dokładnie Aima , lecz mozecie spytac graczy grął na aimie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Gracz zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi