Romet 154 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Twój nick: Romet <3 Nick podejrzanego: |NoFear|PandaFFu P podejrzanego: Nie mam bo uciekł i nie miałem jak sprw. Data (dzień, gg:mm) zajścia: 2013-11-05 18:21 Twoje demo: http://speedy.sh/xAXYq/Aim-NoFear.rar Rodzaj czita: AIMBOT Czasy podejrzanych akcji: Nie rozumiem P /Nazwa serwera: Cod 45k LV. Ps. Nie wiem czy an tym demku bedzie cos widac bo nagrywalem 2 min . przed jego ucieknieciem i nie mial takich akcji co by było widac dokładnie Aima , lecz mozecie spytac graczy grął na aimie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Gracz zbanowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,965 Posted October 2, 2016 Root Share Posted October 2, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts