Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Wiec mam problem ze STEAMEM klikam na niego to pokazuje mi sie okno logowania wpisuje haslo i STOI NIC SIE NIE LADUJE i po 5 minut pisze ze PROBLEM Z INTERNETEM jak internet mam caly czas;/pomoze ktos?robilem reinstal usunołem ze steama CLIENTREGISTRY(czy jakos tak)i nic nie pomaga nie wiem co robic;/wnerwie sie to sprzedam tego steama i tyle bd ;/w pierwszym dniu działał normalnie nie wiem co sie teraz podzialo(mam windowsa 7 home pentium) u kolegi dziala normalnie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Hmm cofnąłeś steam do momentu sprzed aktualizacji ? Po czym zrobiłeś bieżącą aktualizacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 ściągnij z innej strony cały folder Half-Life i zainstaluj jeszcze raz. Być może jest jakiś błąd w pliku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 jak u innych patrzylem to powinno byc np cs/steam/i folder cstrike_polish a ja tych folderow nie mam co jest grane? http://speedy.sh/tCzzD/cs.png to jest prawidlowe?moj kolega wczoraj mial wrzucic SSY bo klarys mu dal bana na cod mod 350 i ich tam nie mial przeszukal wszystko i nic;/innych folderow nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dobra to jest tak teraz jestem na infie i nie pamiętam jak się wszystko nazywa więdz napisze z głowy 1.Wchodzisz w steamapps 2.common 3. i tam masz foldery, cs-strikepolish , tego folderu już nie bo była aktualizacja, teraz ten folder nazywa się jakoś inaczej bo jest csstroke download i coś jeszcze, a ss'y zapisują się w folderze csstrike czy coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Zmień w ustawieniach steam/opcje/interfejs/wybierz język interfejsu/polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Dobra to jest tak teraz jestem na infie i nie pamiętam jak się wszystko nazywa więdz napisze z głowy 1.Wchodzisz w steamapps 2.common 3. i tam masz foldery, cs-strikepolish , tego folderu już nie bo była aktualizacja, teraz ten folder nazywa się jakoś inaczej bo jest csstroke download i coś jeszcze, a ss'y zapisują się w folderze csstrike czy coś podobnego Przy zaktualizowanym steamie ss-y zapisują się w tym folderze : Dysk C ->Program Files -> Steam -> Steam Apps -> common -> Hailf-Life -> cstrike TU się zapisują ss-y Wiec mam problem ze STEAMEM klikam na niego to pokazuje mi sie okno logowania wpisuje haslo i STOI NIC SIE NIE LADUJE i po 5 minut pisze ze PROBLEM Z INTERNETEM jak internet mam caly czas;/pomoze ktos?robilem reinstal usunołem ze steama CLIENTREGISTRY(czy jakos tak)i nic nie pomaga nie wiem co robic;/wnerwie sie to sprzedam tego steama i tyle bd ;/w pierwszym dniu działał normalnie nie wiem co sie teraz podzialo(mam windowsa 7 home pentium) u kolegi dziala normalnie;/ Hmm cofnąłeś steam do momentu sprzed aktualizacji ? Po czym zrobiłeś bieżącą aktualizacje ? Tak A więc tak jak cofnąłeś steam do momentu z przed aktualizacji po czym aktualizowałeś steama Możliwe że dostałeś bana na steam za podmianę plików itp . Przegoogluj to Gdzieś o tym czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 to jest jakies zepsute na moje oko raz dziala a raz nie.musze czekaj 5 lub 10 minut zeby mi sie pokazało BŁAD POŁĄCZENIA Z INTERNETEM i daje zacznij w trybie OFFLINFE i dziala steam moge grac;/a raz nie;/juz sam nie wiem;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 może napisz do supportu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 nic nie bd pisal nie chce mi sie dzieki za pomoc wszelaka:)narazie mozna zamknąc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Wiesz co odinstaluj całkowicie z kompa steama i spróbuj zainstalować na innym dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 tylko ze dysk mam JEDEN "C" 90 GB steama mam zapisanego w "C/Gry/steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 A powiedz w jaki sposób robiłeś reinstal jeśli robiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Windwosa 7 mam wiec:1:Dałem Start>Wyszukaj programy i pliki>Wpisałem ODINSTALUJ PROGRAM>poszukałem STEAM i odinstalowałem;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 mówię Ci...napisz do supportu bo być może to nie wina kompa tylko samego steama. Jak nie znasz angielskiego to wujek google Ci pomoże napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 to dobra napisze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ps tez miałem takowy problem dziś Głupia literówka w haśle Zobacz czy nie miałeś włączonego Caps Locka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi