Jump to content
LINK DO NOWEJ STRONY ×

STEAM PROBLEM

Tato wylacz pralke bo mam

Recommended Posts

Wiec mam problem ze STEAMEM klikam na niego to pokazuje mi sie okno logowania wpisuje haslo i STOI NIC SIE NIE LADUJE i po 5 minut pisze ze PROBLEM Z INTERNETEM jak internet mam caly czas;/pomoze ktos?robilem reinstal usunołem ze steama CLIENTREGISTRY(czy jakos tak)i nic nie pomaga nie wiem co robic;/wnerwie sie to sprzedam tego steama i tyle bd ;/w pierwszym dniu działał normalnie nie wiem co sie teraz podzialo(mam windowsa 7 home pentium) u kolegi dziala normalnie;/

jak u innych patrzylem to powinno byc np cs/steam/i folder cstrike_polish  a ja tych folderow nie mam co jest grane?   http://speedy.sh/tCzzD/cs.png  to jest prawidlowe?moj kolega wczoraj mial wrzucic SSY bo klarys mu dal bana na cod mod 350 i ich tam nie mial przeszukal wszystko i nic;/innych folderow nie mam

Dobra to jest tak teraz jestem na infie i nie pamiętam jak się wszystko nazywa więdz napisze z głowy :D

1.Wchodzisz w steamapps

2.common

3. i tam masz foldery, cs-strikepolish , tego folderu już nie bo była aktualizacja, teraz ten folder nazywa się jakoś inaczej bo jest csstroke download i coś jeszcze, a ss'y zapisują się w folderze csstrike czy coś podobnego ;)

Dobra to jest tak teraz jestem na infie i nie pamiętam jak się wszystko nazywa więdz napisze z głowy :D

1.Wchodzisz w steamapps

2.common

3. i tam masz foldery, cs-strikepolish , tego folderu już nie bo była aktualizacja, teraz ten folder nazywa się jakoś inaczej bo jest csstroke download i coś jeszcze, a ss'y zapisują się w folderze csstrike czy coś podobnego ;)

Przy zaktualizowanym steamie ss-y zapisują się w tym folderze : Dysk C ->Program Files -> Steam -> Steam Apps -> common -> Hailf-Life -> cstrike   TU się zapisują ss-y

Wiec mam problem ze STEAMEM klikam na niego to pokazuje mi sie okno logowania wpisuje haslo i STOI NIC SIE NIE LADUJE i po 5 minut pisze ze PROBLEM Z INTERNETEM jak internet mam caly czas;/pomoze ktos?robilem reinstal usunołem ze steama CLIENTREGISTRY(czy jakos tak)i nic nie pomaga nie wiem co robic;/wnerwie sie to sprzedam tego steama i tyle bd ;/w pierwszym dniu działał normalnie nie wiem co sie teraz podzialo(mam windowsa 7 home pentium) u kolegi dziala normalnie;/

Hmm cofnąłeś steam do momentu sprzed aktualizacji ? Po czym zrobiłeś bieżącą aktualizacje ?

Tak

A więc tak jak cofnąłeś steam do momentu z przed aktualizacji po czym aktualizowałeś steama Możliwe że dostałeś bana na steam za podmianę plików itp . Przegoogluj to Gdzieś o tym czytałem :)

mówię Ci...napisz do supportu bo być może to nie wina kompa tylko samego steama. Jak nie znasz angielskiego to wujek google Ci pomoże napisać :D

• 1 month later...
  • Qesik locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy