mdf 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Co powiecie na taki pomysł? proponuje rozegrać dwie nasze mapki, każdą do 12 wygranych rund. Najrozsądniej byłoby 10 vs 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 oo dobry pomysł zchęcią się zmierze z kims Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Bardzo dobry pomysł .Chętnie zobaczę i może będę uczestniczył może.Ale najlepiej jak będzie tyle osób to 2 składy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMeKk 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dobry pomysł :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdf 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 H@ - to, co robimy tak, by zdążyć przed świętami jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 No, no fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Hej Bardzo Fajny pomysł, wiec jesli moge zapisuje Się, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mi to się podoba. Chętnie pogram w taki mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdf 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 To co? Trzeba coś zorganizować. H@ co Ty na to? Da się to jakoś zorganizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 JESTEM ZA , Tylko pokonać trzeba trudności pare. Hasło na serwer Jakiś dodatkowy adm który będzie siedział na spec i obserwował czy nikt nie oszukuje Serwer... No i jeszcze usuniecie PTB oczywiscie się ZAPISUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jak chcecie, serwer ja mam 11 slotowy więc 5 vs 5 mozecie zagrac, dolaczony jest do cs-classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mogę grac lub obserwowac ale PTB trzeba wyłączyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jestem za , chetnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ale Admini bez vipów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdf 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 dobrze, że o tym wspomniałeś cichy liczy sie fair gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja Vipa nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja byłbym za rozwalając adminów nabijając fragi i dobrą zabawe Chciałbym wziąć udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 JA mogę iść jeszcze z kimś na spec. Serwer mamy na mixy 11 slotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 ja preferuje grę . A WIĘC. Kiedy termin ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Tylko bez botów.Tzn. Nie bierzcie pierwszych lepszych graczy... bo to sensu nie będzie mieć i mikro bo pisać czasu szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdf 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 to, co zbieramy zapisy? przykład zapisu: nick: team: wiek: steam/ns: ilość gry na "naszym serwerze": To chyba ważniejsze parametry??? I od razu ja sie zapisuję nick: mdf team: gracze wiek: 31 steam/ns: steam ilość gry na "naszym serwerze": ponad 100 termin....termin....co powiecie na 29 grudnia koło 20ej? tak by jeszcze przed końcem roku pokazać Adminom, kto tu rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajcik 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 jesli moge to tez chetnie wezme udzial :Pnick: hajcik.team: graczewiek: 17steam/ns: steamilość gry na "naszym serwerze": 25-40ha co do czystosci gry to na dd2/inferno jest hltv wiec kazdy po meczu bedzie mogl zerknac; ]2. amx to nie problem rcon amx_off i po wszystkich pluginach amxa3. po 10 czy po 5 chcecie grac? osobiscie wolalbym po 5 bo po 10 to juz troche tlok bedzie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie podpisujecie się , nie wydali jeszcze zgody a wy już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdf 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 e tam - serwer jest [??] chetni też - wiec nie ma na co czekać mecz i tak 4fun jest, więc zgody nikt nam dawać nie musi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 nick: Skrillexteam: Admini (Mistrzowie xD)wiek: 18 latsteam/ns: NonSteamilość gry na "naszym serwerze": Dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi