uszanowanko1 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nick: uszanowankoLink do ssów: http://speedy.sh/Cnvyj/de-rats2-20020001.rarWycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : uszanowanko [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 51090423 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.231.142.79 ' [AMXBans] ======================================= Serwer: CS-Classic.pl 45k lvl cod modWitam.Kilka minut temu zostałem zbanowy permanentnie przez Pana M@jkiego H@rdcora, aż mi zmroziło krew.Chciałbym dodać, że akurat przyjechała do mnie rodzina z małymi dziećmi, których jestem wielkim idolem,a więc też chcieli pograć, przez co akurat kliknęły PPM, wiem, że to brzmi jakbym zmyślał, ale to prawda.Na końcu chciałem poprosić o unbana, bo niedawno zastanawiałem się nad kupieniem magika, po za tymstrasznie lubię cs-classic. Może się zlitujecie Pozdrawiam i uszanowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie, wykonałem 5ss'ow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wstawiaj ss'y, nie pie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Kogo Ty chcesz okłamać, sam siebie jedynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi