uszanowanko1 0 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Nick: uszanowankoLink do ssów: http://speedy.sh/Cnvyj/de-rats2-20020001.rarWycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : uszanowanko [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 51090423 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.231.142.79 ' [AMXBans] ======================================= Serwer: CS-Classic.pl 45k lvl cod modWitam.Kilka minut temu zostałem zbanowy permanentnie przez Pana M@jkiego H@rdcora, aż mi zmroziło krew.Chciałbym dodać, że akurat przyjechała do mnie rodzina z małymi dziećmi, których jestem wielkim idolem,a więc też chcieli pograć, przez co akurat kliknęły PPM, wiem, że to brzmi jakbym zmyślał, ale to prawda.Na końcu chciałem poprosić o unbana, bo niedawno zastanawiałem się nad kupieniem magika, po za tymstrasznie lubię cs-classic. Może się zlitujecie Pozdrawiam i uszanowanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@jki H@rdcor 538 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Nie, wykonałem 5ss'ow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Wstawiaj ss'y, nie pie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Kogo Ty chcesz okłamać, sam siebie jedynie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,964 Posted November 29, 2013 Root Share Posted November 29, 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,964 Posted November 29, 2013 Root Share Posted November 29, 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts