PanoramiX^^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam.. nie wiedzialem gdzie napisac wiec napisalem tutaj, jesli zle to sorki. Grałem na Cod 40001 lvl czy cos takiego na mapce de_rats nagle. Nawet dobrze mi szlo i nagle ban Wydaje mi sie ze to Ciaolin mnie zbanowal za "wh". Chce wrzucic ssy ale nie wiem gdzie one sa. Wchodze w Moj komputer --->Program Files---> Counter-Strike 1.6--->cstrike i tam sa tylko jakies 2 ssy z mapek dd2 innego serva. Prosze o pomoc bo nie wiem co mam robic a zalezy mi na tym servie i chce tam grac W trakcie gry nie czulem zeby robione mi byly wgl jakies ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 903 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Tutaj masz wszystko opisane Ss'y dostałeś: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15868 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanoramiX^^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Robiłem wszystko tak jak jest opisane ale nie ma ich sa tam tylko 2 ssy. Jeden sam sobie zrobilem dzisiaj przez przypadek a drugi nw. Zadnych innych nie ma Co mam robic? Już kiedys wstawialem ssy na inne forum wiec wiem gdzie powinny byc ale nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 @-_- przepraszam ze napisze lecz ja mu to wytłumacze krok po kroku . Wciskasz Start +r wpisujesz AppData Pozniej wchodzisz w folder Local i Counter Strike 1.6 CSC Gdy wejdziesz w ten folder masz tam strike wchodzisz ten folder i prosze tam masz ss'y . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanoramiX^^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Sorki ale nie zrozumialem tego pierwszego "Wciskasz Start +r wpisujesz AppData" ze jak Troche nieogarniam dzisiaj ze zmeczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanoramiX^^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 ROMET Jesli chodzi Ci o "Uruchom" to robiac tak mam tylko LocalLow---> -IObit--------------->Advanced SystemCare V6 oraz jakies pliki 2 pliki "BIN" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 903 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 ^ ^Masz wcisnąć start (to po lewej stronie na dole ekranu) -> http://scr.hu/0mtv/phdky Potem wpisać AppData i wejść tam (jeżeli masz Windows 7 ), "Pozniej wchodzisz w folder Local i Counter Strike 1.6 CSC" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanoramiX^^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Problem w tym ze nie mam win 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jak znajdziesz ssy i zdążysz (masz 24h) to napisz prośbę... Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi