^.-BlekU-.^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam.. Chciałbym prosić o UB dla nicku ^.-BlekU-.^! Zostałem nie słusznie zbanowany! Nick: ^.-BlekU-.^ Dowody w postaci SS: Nie mam, nie robiłem ._... Wycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : ^.-BlekU-.^[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] ============================================================== Serwer: Cod Mod 45k lv. (Ale i tak na wszystkich nie mogę grać! Wnerwia mnie to bo gram na zombie modzie! Admini mogą potwierdzic, że nie cheatuję!) Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^.-BlekU-.^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tamten link jest zły więc tutaj napiszę szczegóły bana Nick ^.-BlekU-.^ SteamID STEAM_0:0:16395313 SteamCommunity ID 76561197993056354 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Wstaw screeny na cs-classic.pl Wykonano 13.12.2013 - 14:42:21 Wygasa Nie określono Zbanowny przez CSC Krypton Zbanowany na #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] (de_westwood) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 A gdzie ss'y? Ty nie robisz ss'ow tylko admin i samo ci wstukuje w konsoli daną komende Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^.-BlekU-.^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Spx.. Dzięki ja tam takich rzeczy nie wiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 no to dawaj ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^.-BlekU-.^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Echh... Nie wiem gdzie to znaleźć XD Wytłumaczysz mi? Bo wiesz.. Ja dobry tylko w grach ;/ W plikach już się gubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^.-BlekU-.^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nie mam tam żadnego cstrike_polish... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: KONIEC SPAMU. JAK ZNAJDZIESZ SSY,ZRÓB NOWY TEMAT I JE WRZUC... Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi