Vienio92 37 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Siemka Nie wiem czy wogóle się da na tym forum ale fajnie bybyło np żeby były jakieś dodatkowe odznaczenia na forum np Poster lub coś w tym stylu Tak samo moża bybyło dodstawać jakieś prezenty za dobrą pomoc Druga sprawa jest taka czy np jak mamy obojętnie jaki temat po lewej stronie swojego posta mamy obecną rangę Ciekawiej bybyło jakby były wyświetlone wszystkie nasze zdobyte rangi odznaczenia i prezenty . Poniżej dodałem przykładowy obrazek prezentu . Co wy o tym sądzicie ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pomysł sam w sobie nie jest taki głupi :tongue: dodatkowe odznaczenia to można byłoby zrobić medale (graficznie) ze od 500 postów taki medal, od 1000 postów inny medal itd. Tak samo z lajkami, od x lajków taki medal.... Co do prezentów to jakby można było zrobić takie coś jak na gg, wchodzimy w jakiś profil i byłoby 'podaruj prezent' i np byłoby to miśki jakieś, uśmiechy,buźki, samochody, piłki i takie duperele. Ale z tym to chyba za dużo roboty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pomysł sam w sobie nie jest taki głupi :tongue: dodatkowe odznaczenia to można byłoby zrobić medale (graficznie) ze od 500 postów taki medal, od 1000 postów inny medal itd. Tak samo z lajkami, od x lajków taki medal.... Co do prezentów to jakby można było zrobić takie coś jak na gg, wchodzimy w jakiś profil i byłoby 'podaruj prezent' i np byłoby to miśki jakieś, uśmiechy,buźki, samochody, piłki i takie duperele. Ale z tym to chyba za dużo roboty. Ale wtedy byłby duży spam i by multi konta robili do lajkowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ale wtedy byłby duży spam i by multi konta robili do lajkowania. Ale wtedy by moderator miał co robić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Sądzę że jest to chyba zbędne po co wam więcej przecież macie rangi ? Po co dodawać kolejne ? Co za dużo to nie zdrowo ;').Taka tam moja opinia. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Sądzę że jest to chyba zbędne po co wam więcej przecież macie rangi ? Po co dodawać kolejne ? Co za dużo to nie zdrowo ;'). Taka tam moja opinia. Myśle że są też osoby takie które wolą przesiadywać na forum i manniaczyć niż grać w cs Pamiętajcie czym forum bardzije aktywniejsze tym wiecej osób na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Vienio92 JESTEM ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi