Semi 1 260 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wiek: 15+ Kontakt (GG/e-mail/steam): GG-Na forum , e-mail: [email protected] , steam: semigamerpl lub semihd1 Kiedy zaczynałeś grę w cs: Dawno ;p z 5 około lat temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: No nie wiem xD znam wiele rodzajów haxów to chyba wystarczy ;p Ile masz wolnego czasu?: Całkiem sporo ;pDlaczego starasz się o to stanowisko?: Umiem rozpoznać przerobione ss nawet jak data się zgadza,myślę że przyda się ktoś w ub teamie jeszcze ;pUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Będę szczery WIEEELUU xDDD WH,AIM.SH,RADAR,Multihack XD(grunt to nie kłamczeć :33 ) 50 postów #Spełnione50 godzin na forum #SpełnioneMinimum 15 lat #SpełnioneMinimum 2 miesiące na forum #Konto jest tak stare chyba od początków forum "Użytkownik od 15 Oct 2012" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ja na nie. Zbyt mało czasu siedzisz na forum,mala aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Na tak. Znam go i na pewno ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Na nie. Powód ? Mało Cię widze na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Wiem ze nie powinienem wypowiadac sie w swoim podaniu ale jako na forum?Ha kpina codziennie jak tylko jestem na kompie jestem również na forum ... Wiec nie rozumiem waszego zdania moze chodzi wam o to ze nie spamuje bezsensownym off topić tylko pilnuje swoich dzialow co?Zanim cos napiszą e uzasadbijcie to a nie piszecie cos czego nie sprawdziliscid. Dzięki za uwagę. A danielek sie czasem konkurencji nie boi?. Nasrltepnym razem online users patrzcie. Gdyż nie mam zwyczaju sie wypowiadac w tematach wdlg mnie nie potrzebnych. Danielek mam ci przypomniec jaka ty miales aktywność jak pisales podanie? Napisane z telefonu gdyż po prostu nie mam neta,przeprowadzają sie do redy :|. Jeszcze raz dzięki za uwagę. Jeśli zlamalem regulamin tym postem proszę o warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Na Nie Mała aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Na Tak Spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakul. 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Na tak. Wymagania spełnione. Przyda się kolejna para rąk do pomocy - Serwerów ciągle przybywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Na tak. Wymagania + Na nie. Powód ? Mało Cię widze na forum . On często jest na forum, tylko mało się wypowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi