Lewy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 1.Twój Nick: Lewy 2.Nick admina/gracza który zawinił: shiz' 3.Admin/Gracz : Admin co mnie dziwi =.= 4.Data i godzina: około 11 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.speedyshare.com/g66WE/lol.dem 6.Opis sytuacji: kolejny super admin (podobno ogar) lecial na haxach podobno jak dantus.. Minuty : 16:33 nie ma co najs , prosto na wroga 16:59 Zabil 2 i oczywiscie skad wiedzial że nikt juz tam nie bedzie przechodził ? 17:19 Oczywiscie wie że koles jest w dolnym trupie 20:10 No nie ma co kolega nawet aima odpalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 tego demka nie da się odtworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 wpisz viewdemo )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHiZzz 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 XD luhihuhuhuhu aima odapliłem dobre weż sie schowaj z tym demem dziecko bo szkoda mi cie naprade.... XD ogarnij sie i przestań płakac że cie karam XD na takiego jak ty nie musze sie odpalać XD i tak szczerze mówiac mam wyjebanego smierdzacego chuja na tą skarge...XD Nie bede płakał jak mnie wywalicie za czystą gre i te 11zl za admina to mi nie szkoda to jak dla mnie wydać na paczkę zapałek XD Co zemną zrobicie wasza sprawa GRAM CZYSTO tyle moge powiedziecZA STARY JESTEM NA PŁAKANIE.....:(BO KTOŚ SOBIE ZEMNA NIE RADZI I PISZE SKARGI OJOJOJOJO BIEDACTWO ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 SHiZzz, Nad takim tekstem to twoja cała rodzina musiała pracowac , bo jeden człowiek by tego nie wymyślił ;O Jeszcze wiecej tych "XD" proponuje Kogos matka kultury nie nauczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHiZzz 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 I TY SIE ODPIERDOL OD MOJEJ RODZINY SZMATO MAŁA KURWA OGARNIJ SIE CO PISZESZ I DO KOGO KURWA DZIECIAKU MASZ COŚ DO MNIE PISZ O MNIE DO MNIE I NIE MIESZAJ W TO MOJEJ RODZINY KURWO MAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 SHiZzz, ogarnij sie bo dostaniesz 3 warna ;] jak tak mozna obrazac , kłócic to sobie mozecie na pw lub gadu a nie na forum .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHiZzz 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ośmieszasz sie z tą skargą stary ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Z tym aimem przesadziłeś ale jak dla mnie na wh leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 wenzdey094, Widzialeś demo i minute ktorą wskazałem ? Włączył aima bo mu celownik po całym ekranie latał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Tam jest wycięte jakieś 5sec przy 20:10 przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 NiezlyLOL według mnie to powinnaś lewego ogarnąc, on go sprowokował -.- Jak dla mnie warny nie są słuszne, wjeżdżanie komuś na rodzinie nie jest miłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Wyzywanie od dzieci też nie jest miłe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMeKk 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Demo jest czyste :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 CLOSE"Jeden drugiego warty." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi