Lewy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 1.Twój Nick: Lewy 2.Nick admina/gracza który zawinił: shiz' 3.Admin/Gracz : Admin co mnie dziwi =.= 4.Data i godzina: około 11 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.speedyshare.com/g66WE/lol.dem 6.Opis sytuacji: kolejny super admin (podobno ogar) lecial na haxach podobno jak dantus.. Minuty : 16:33 nie ma co najs , prosto na wroga 16:59 Zabil 2 i oczywiscie skad wiedzial że nikt juz tam nie bedzie przechodził ? 17:19 Oczywiscie wie że koles jest w dolnym trupie 20:10 No nie ma co kolega nawet aima odpalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 tego demka nie da się odtworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 wpisz viewdemo )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHiZzz 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 XD luhihuhuhuhu aima odapliłem dobre weż sie schowaj z tym demem dziecko bo szkoda mi cie naprade.... XD ogarnij sie i przestań płakac że cie karam XD na takiego jak ty nie musze sie odpalać XD i tak szczerze mówiac mam wyjebanego smierdzacego chuja na tą skarge...XD Nie bede płakał jak mnie wywalicie za czystą gre i te 11zl za admina to mi nie szkoda to jak dla mnie wydać na paczkę zapałek XD Co zemną zrobicie wasza sprawa GRAM CZYSTO tyle moge powiedziecZA STARY JESTEM NA PŁAKANIE.....:(BO KTOŚ SOBIE ZEMNA NIE RADZI I PISZE SKARGI OJOJOJOJO BIEDACTWO ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 SHiZzz, Nad takim tekstem to twoja cała rodzina musiała pracowac , bo jeden człowiek by tego nie wymyślił ;O Jeszcze wiecej tych "XD" proponuje Kogos matka kultury nie nauczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHiZzz 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 I TY SIE ODPIERDOL OD MOJEJ RODZINY SZMATO MAŁA KURWA OGARNIJ SIE CO PISZESZ I DO KOGO KURWA DZIECIAKU MASZ COŚ DO MNIE PISZ O MNIE DO MNIE I NIE MIESZAJ W TO MOJEJ RODZINY KURWO MAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 SHiZzz, ogarnij sie bo dostaniesz 3 warna ;] jak tak mozna obrazac , kłócic to sobie mozecie na pw lub gadu a nie na forum .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHiZzz 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ośmieszasz sie z tą skargą stary ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Z tym aimem przesadziłeś ale jak dla mnie na wh leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 wenzdey094, Widzialeś demo i minute ktorą wskazałem ? Włączył aima bo mu celownik po całym ekranie latał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Tam jest wycięte jakieś 5sec przy 20:10 przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 NiezlyLOL według mnie to powinnaś lewego ogarnąc, on go sprowokował -.- Jak dla mnie warny nie są słuszne, wjeżdżanie komuś na rodzinie nie jest miłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Wyzywanie od dzieci też nie jest miłe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMeKk 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Demo jest czyste :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 CLOSE"Jeden drugiego warty." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi