TrybSon 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 1. Serwer: FFA+BF2 2. Nick: TrybSon3. Imię: Adrian4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): mam steam ale płacic mogę.8. Czas spędzony na forum: od dzis,ponieważ na bf2 jest dużo cziteró a ja mam zawiązane ręce ...9. Opisać siebie: Mam steam juz od roku.Chętnie gram na bf2 czasami ffa, dużo gram (dzień w dzień) byłęm adminem już na kilku serwach10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Tak jak już wspominałem chce ogarnąc serv aby się nie rozpadł przez cziterów...11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Banik ale najlepiej dać sski... aby wstawił -Gdy ktoś nadużywa micro; najlepiej ostrzeżenie jeśli dalej będzie zakłucał spokój to mute. -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie lub ban na 30min.12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Na NIE,zerowa aktywność na forum+błędy ortograficzne+podanie nie przekonujące wgl... +wypowiadanie się we własnym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrybSon 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 okej a może jakaś próba na 8 graczy jest 5 cziterów XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Również na Nie - nie ogarniasz - pisowania - wiek - ilość postów, konto tylko dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE zobaczcie hltv z ostatniej mapy sam się odpalasz skończ... w tym ty jestes 8/5 przed chwilą grałem.... + nikt cie nie zna itd itp ,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Na Nie -minimalna aktywność na serwerze -wypowiadasz się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Na nie zerowa aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jak wyżej nie -wypowiadasz się w swoim podaniu -słaba aktywność na forum i serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #7 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.pl → BF2Podania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi