BOWARY 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie wiem czy powinienem pisać według wzoru, gdyż otrzymałem bana by wstawić ssy, jednakże administrator chyba był tak podekscytowany, że zapomniał mi zrobić screenshoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 SSy robią się automatycznie i to Ty masz je na komputerze. Zapytaj gogle jeśli nie wiesz jak znaleźć lub zapraszamy do naszego poradnika w dziale o ub 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dokładnie, tutaj masz link http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 + zastosowanie się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOWARY 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja wiem gdzie znajdują się ssy, mam poprzednie, z pierwszego razu jak mi robił sikorrr. Nie ma natomiast tych, które niby zrobił mi dzisiaj administrator TeQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: MASZ 24H NA WRZUCENIE SSÓW JAK NIE ZNAJDZIESZ NIE MA UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi