Kaer. 7 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 1. Serwer: DD2/INF/NUKE 2. Nick: KaeR 3. Imię: Kuba 4. Wiek: 23 5. Znajomość Amxx(0/10): 5/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Czas spędzony na forum: ponad 20h 8. Opisać siebie: W cs`a 1.6 gram sobie już prawie 12 lat (wiem, że nie jestem wymiataczem i nie mam steam), ale jednak to moja ulubiona gra od 2000` w przybliżeniu. Po za Cs`em moją pasją jest muzyka, coś tam sobie w niej dłubie, też od dekady. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ gram na tym serverze już 2 lata, poznałem wielu dobrych adminów/graczy więc w jakiś sposób odpłaciłbym się za ten czas kiedy ja się prosiłem o zrobienie komuś screen`ów itp. Ponad to nigdzie mi się z przyjemnością nie grało. LUBIE TO 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; aim=demko+ban, wh=ss+ban -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie, kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie, kick/ban 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): non steam ps. moja znajomość amxmodmenu nie jest najwyższa, ale jeśli zobaczę że być może dostanę admina to zacznę się tego uczyć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 jak najbardziej na tak,spełnia wymagania, przyda się kolejny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jestem na tak, przekonało mnie w jakiś sposób Twoje podanie i spełniasz wymagania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na tak. Wymagania + Przyda się admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na Tak -jesteś bardzo często -ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jestem na tak, spełniasz wymagania, ale poducz się AMX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na tak. Spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jestem na tak - wymogi - powyższe posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 tak - często go widzę na serwerze, często zgłasza mi na u@ z czego prawie zawsze trafia i bardzo ładne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Okres próbny. Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi