Luke 37 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam Mam pewien pomysł, co wy na to aby zagrać coś w stylu "ligi serverów", admini serverów na cs-classic by rozegrali mecze i wyłonili najlepszą druzyne admnów serverów. Czyli np admini #7 graja z #1 i analogicznie inni poozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nawet fajnie by było , ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 na nie Po 1 moim zdanie potrzebny byłby serwer z hasłem Po 2 na serwerze mógłby się zrobić lekki burdel Po 3 większość adminów "nie mogła by" uczestniczyć w tych rozgrywkach z powodów oczywistych czyli lenistwo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jestem na Tak!!!! Przydało by się Pamiętam że jakiś czas temu Danielek chciał coś podobnego zrobić ale mu to nie wyszło , nikt o tej porze czasu nie miał i nie mogli wbić (mecze były o 20/21 chyba).Ale jak by się zrobiło w godzinach np:17-19 to by było oOK.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 TAAAAK XD dobre by to było tylko trzeba by było ustalić konkretną godzinę, a tak w ogóle to już najlepiej po feriach jak wszyscy wrócą, teraz po świętach niektórzy już zabalowali więc trzeba troche odczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak byłby ktoś kto 'uważa' że zrobi wszytko od początku do końca tak jak powinno być ( nie jak ostatnio ) to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak byłby ktoś kto 'uważa' że zrobi wszytko od początku do końca tak jak powinno być ( nie jak ostatnio ) to czemu nie nooom Jak Luke zajmiesz się tym to czemu nie ;p. byś musiał kupić/albo masz serwer 11 slotów prywatny i ts3 najlepiej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 z ts3 to nie ma problemu. Niestety gorzej z serwerem. Jeżeli by się tak owy znalazł to mam pomysł na cały przebieg tego konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie sądziłem, że aby takie cos zorganizować trzeba kupować server.. można wykorzystać jeden z CS-classic.pl przecież takie meczyki to promocja dla servera i jego użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nie sądziłem, że aby takie cos zorganizować trzeba kupować server.. można wykorzystać jeden z CS-classic.pl przecież takie meczyki to promocja dla servera i jego użytkowników. Ale napisałeś że tylko mecz adminów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 W tamtym 'turnieju' Karol oferował serwer, trzeba by było się spytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 no mecz adminow ;d a użytkownicy siedzą na hltv i oglądają, robią zakłady bukmachaerskie, ktory z ich ulubionych serverów zwyciezy ;d reklamuja.. same plusy ;d a co do samej organizacji.. kazdy z serverow ma ponad 5 adminow... mysle ze nie jest problemem ustalenie godizny ktora by kazdemu pasowała.. aby zagrac 5 na 5. do tego zrobi się tabelke najprostszą i gitara.nie robimy eswc.. tylko najprostszą alternatywę dla ciągłego grania zwyklego.. taka ciekawostka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Oby wypaliło a w nagrodę, może premium lub vip na którymś serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeśli znajdzie się ktoś kto się tym zaopiekuje to jestem na tak, a za brak uczestnictwa zawieszenie admina na okres tygodnia albo coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja mam na to pomysł ale to nie tak że admini z jednego serwa vs 2 bo tak to się nie dogracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ^^ serwer na serwer? jak na BF2 to ja,luke,vienio,pedro i madzia? pompa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Klasyczne losowanie drużyn dobre by było.I oczywiście kary za nieuczestnictwo bez zapowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Klasyczne losowanie drużyn dobre by było. I oczywiście kary za nieuczestnictwo bez zapowiedzi. I to by było dobre :0 losowe drużyny z adminów i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 a to jestem za tylko szkoda że admina nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Senrox to nabijaj i skladaj podanie Pomysł dobry, tylko trzeba wszystko ustalić i sprawa załatwiona xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To trzeba sie zastanowić co chcemy Bo tutaj padł pomysł "ligi adminów", ale dla mnie to mógłby być ogólniedostępny turniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To trzeba sie zastanowić co chcemy Bo tutaj padł pomysł "ligi adminów", ale dla mnie to mógłby być ogólniedostępny turniej... ale wtedy był by syf, to samo co robił Danielek,większość by nie weszła,a jak admin by nie wszedł to by miał za to jakąmś karę, a nie co zrobisz userowi? Czekamy na -_- co o tym sądzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ale wtedy był by syf, to samo co robił Danielek,większość by nie weszła,a jak admin by nie wszedł to by miał za to jakąmś karę, a nie co zrobisz userowi? Czekamy na -_- co o tym sądzi. Można dać bana na tydzień 2 i blokade na forum ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Można dać bana na tydzień 2 i blokade na forum ^^ No też można ale to by musieli być stali userowie naszej serwerowni co są często, a nie raz na rok. /TO czekamy na -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mogloby byc dobre tylko tacy admini dd2 ciagle cwicza skilla itp a taki admin zm jak zyje to nawala caly magazynek xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi