BlazE 565 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja mogę postawić wam serwer i TS lecz jestem nawet pewien że nie wypali bo napewno jakiś admin zgłosi się i nie przyjdzie a później będą walić jakieś bajki itd. gdyby H@ serwerowni zrobiła jakieś kary za nieobecność osób zapisanych to mogę podjąć się postawienia serwera i TS ( Posiadam autorskie paczki na server MIX ). Z porządkiem na forum pomógł by mi napewno Blaze, nie ? P.S : Może nie jestem adminem ale zaufanym osobą z tego forum. Pewnie dużo osób mnie nie pamięta ale to ja pierwszy zrobiłem mixa lecz nie wypalił przez Blipa i spółkę, nie będę tu teraz tłumaczył co się stało itd. Napewno bym pomógl na forum, kiedyś już o tym nawet myśleliśmy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jasne że fajny pomysł ale dd2 nie powinien brać udziału bo i tak to wygrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jasne że fajny pomysł ale dd2 nie powinien brać udziału bo i tak to wygrają Rozwiń swą myśl, jeżeli myślisz że admini z DD2 grają lepiej to się mylisz, założę się że admini np. z COD'ów nie graja tylko tam i pewnie grają jeszcze na FFA itd. Jak wszyscy admini to wszyscy, oni nie są gorsi od pozostałych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jasne że fajny pomysł ale dd2 nie powinien brać udziału bo i tak to wygrają hahah, raczej bf2 . U nich tylko mnie kara Ziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja bym musiał z tydzien na ffa pograć żeby skyl wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 A co ja mam powiedzieć xD Mam znikome szanse na wygranie z bf2 czy cod'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 BlazE nic straconego, trzeba się tylko przyłożyć porządnie i będą efekty ;D Daniel.! to przecież na serwerowni nie tylko DR jest wystarczy sie umówić i poćwiczyć razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 jest wyjście.. kto się zadeklaruje grac.. wpłaca 10 zł na konto załóżmy h@. kto nie przyjdzie kasa przepada... taka kaucja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 jest wyjście.. kto się zadeklaruje grac.. wpłaca 10 zł na konto załóżmy h@. kto nie przyjdzie kasa przepada... taka kaucja :] wątpie żeby to przeszło ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 jest wyjście.. kto się zadeklaruje grac.. wpłaca 10 zł na konto załóżmy h@. kto nie przyjdzie kasa przepada... taka kaucja :] Zabawa z przelewami i wgl.. raczej to nie wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 dla chcacego nic trudnego .. ludzie jest 21 wiek :] to raz.. a dwa jestesmy powaznymi ludzmi.. umawiasz sie zalozmy tydzien wczesniej na 20 wieczorem i jestes. szanujmy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ja ogarnę z blaze forum i napiszemy wszystkie zasady i kary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie będe płacić 10 zł za konkurs jeszcze mnie nie porąbało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie będe płacić 10 zł za konkurs jeszcze mnie nie porąbało. Widzicie, właśnie dlatego takie coś nie przejdzie. Niektórzy ludzie nawet nie rozumieją 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 21 wiek :] Taka jest zasada, że wieki piszemy rzymskimi cyframi. Co do tematu to dobry pomysł z tymi 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 jest wyjście.. kto się zadeklaruje grac.. wpłaca 10 zł na konto załóżmy h@. kto nie przyjdzie kasa przepada... taka kaucja :] napewno nie 10 zł za gre hahaha. napewno nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 To z pieniędzmi nie przejdzie, takie jest moje i wyłączne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 To jak ma być hajs to zapłacie za mnie proste albo odbierzcie mi adma bo ja nie bd wydawał hajsu na coś co nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 A tak w ogóle po co te 10 zł. Jak ktoś nie przyjdzie to tak jak ktoś wcześniej napisał strata admina na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Panowie przydalo by się jakieś konkrety już określić bo jest spamu na 4 strony a nadal jesteśmy w dupie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dobra, ja to napiszę. To wygląda tak xD Mój pomysł wygląda tak że administracja dobierze 6 grup po 5 graczy + 2 rezerwowych. Na serwerze założone by było hasło które znali by tylko drużyny adminów. Na początku każda drużyna zagra ze sobą a następnie zostanie wyłoniona 4 z której do finału dostaną się 2 drużyny które będą walczyły o 1 miejsce. Serwer ts3 i serwer cs trzeba będzie skombinować itp. Dla adminów którzy się zobowiązali i nie uczestniczyli w meczu zostanie odebrany admin. Każda drużyna będzie miała kapitana i vicekapitana. Musi mieć swoją nazwę np. rudzi itp. Jeżeli kogośnie będzie na meczu musi mi napisać na pw abym mógł napisać na forum skład drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 No to powiedzcie kiedy bo ja akurat wyjeżdzam od razu na ferie i nie bd mógł jak grać. a gra ma być steamowa czy non steamowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 steam/ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parnassus 1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Fajny pomysł , Jestem ZA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ooo Ciekawa propozycja jestem za tym by można było zrobić mecze po między adminami , ale natomiast dobrze by było jak by każdy na tym skorzystał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi