James0v 1 688 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Imię: Tomasz Wiek: 16 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach): 36h Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp): Wystarczające Znajomość z większością użytkowników: Znam tutaj kilka osób, oraz natychmiast po zajęciu się HydePark poznałem wygrzanego Daniela, pozdro dla tego pana Dlaczego ja? : Ponieważ, mam dużo czasu od 16-17 do 01.00 ewentualnie wyżej, myślę że dobrze to robię i chciałbym robić to tutaj na CS-CLASSIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja jestem na tak, miły pomocny ^^. POZDRO ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 dalbym szanse. udziela się w dziale redaktorskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jestem na tak. Potrzeba Redaktorów, a Ty się na taką posadę nadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jestem na tak. Nie muszę chyba podawać pozytywów Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Redaktor" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi