GrubyKox 2 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nick :GrubyLink do SSów :Brak :/Wycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Gruby [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 747077367 ' [AMXBans] ====================================== Serwer :FFA ONLY DD2 INFERNO NUKE Link do bana: Proszę o szybkiego ub , raz że nie ma żadnych ssy czy też demka następnie miałem robione 3 razy ssy więc jestem czysty o co chodzi , proszę ogarnijcie tych adminów bo to co się dzieje to jest porażka dostawać 3-4 razy ssy następnie ub i znów ban jeszcze bez dowodów ??? Proszę was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 czekamy na admina,aż wstawi demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Panowie nie róbcie śmiechu , po prostu widzę że admin który mi dał bana nie zrobił demka ani ssy nie będę czekał wiecznie na ub proszę te sprawę wyjaśnić szybciej dobrze dziękuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 jak nie wrzuci dema do 24h dostaniesz ub, spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie no no ty gościu jesteś jakiś dziwny. Myślisz że masz sługusów przed sobą... nie K***a !http://www20.zippyshare.com/v/69609179/file.html nie wiem czy to coś wniesie ale to moje "prawie jedyne" a w razie czego na pewno nie ostatnie.z tym że to nie mój ban więc czekamy na kolejnego admina 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Na Twoich demach Kear nic nie widać, są zbyt krótkie. Czekamy na Kamila i jego demo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie rozumiem KaeR twojego wzbudzenia i takiego rozczarowania , bo to się robi denerwujące 3 razy miałem robione ssy co po 1 min wstawione czyste same ub teraz baned i jeszcze nie wiadomo czy demko jest coś mi się wydaje że go nie ma Czy ja komuś rozkazuje by już wstawiał demko chyba jasne że skoro nakręcasz demko czy też zrobisz ssy wstawiasz je to nie jest 1h roboty tylko nie całe 2 min :/ i proszę nie bulwersuj się do mnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 SSy wrzuć gruby, nie pal jana że ich tym razem nie zrobiło. Gratulacje dla admina który go zbanował! PROPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeAndFly 1 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 @ Antonio Mateczny pisze na amx "Czitowanie" nie "Wstaw SS na forum" wiec nie nabijaj postów cymbale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Antonio Mateczny i SmokeAndFly kto wam wgl pozwolił się wypowiadać w tym dziale?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Na paru akcjach dziwnie celował ale czekam na wypowiedź kolegów z UB Teamu. Ale i tak są zbyt krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeAndFly 1 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) temat nie jest zamknięty i mam możliwość pisania w nim postów więc się wypowiadam, jeśli wam to nie pasuje to zablokujcie możliwość pisania postów w tym dziale przez zwykłych graczy ... @ten dział nie ma regulaminu... po 2 nie życzę sobie żeby ktoś pisał do mnie z włączonym capsem i wykrzyknikiem na koncu nawet jeśli to jest admin ... pokaż trochę kultury Edytowane 17 Stycznia 2014 przez SmokeAndFly Jest to zakazane. NIE WYPOWIADAJ SIĘ JAK NIE ZOSTANIESZ O TO POPROSZONY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Admin banujacy ma 24h na wrzucenie dema. ja dochodzenia nie bede robił jaka to była mapa itd... O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi