Jet 2 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam. Dzisiaj dostałem bana od lekkomyślnego Danielka, który dał mi bana za nic. Teraz szukam ss'ów wszystkimi sposobami, nawet zawołałem brata który uczy się rozszerzonej informatyki i stwierdził że nie ma takich screenów na komputerze. Mam Windowsa 7 proszę pomoć znaleźć mi screeny. Dodam że jestem adminem tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 hahahahahaah. na pewno masz ss'y bo Ci je robiłem. http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ masz 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet 2 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Człowieku przeszukiwałem wszystkie pliki przez dzisiejszą datę modyfikacji i nic nie było. Zresztą dawanie bana na podstawie 20 sekund obserwacji gracza to totalny bezsens, wiesz o tym?PS: poradnik który od Ciebie dostałem nie działa nie posiadam takiego folderu jak Valve w AppData -> Local -> VirtualStore -> Program FilesCzekam na kolejne porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Musisz je mieć, nie ma takiej opcji, żeby ich nie było. Są robione z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ssy robią się z automatu, poszukaj u wujka google poradników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet 2 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Przeszukiwałem wszystkie pliki jakie były utworzone dzisiaj (20-01)...@Blaze, sprawdzałem już naprawdę wiele sposobów i wszystko zawodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet 2 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy. Proszę czytać to co pisałem. Już to próbowałem. Filmik zrobiony przez max 15 latka. Autor więcej zmarnował czasu na pisanie zamiast przejść do rzeczy. Naprawdę myślisz, że nie próbowałem tej metody? Już pisałem że przeszukiwałem system przez datę modyfikacji. PS: nie piszecie z Jetem tylko z jego starszym bratem, więc się trochę bardziej na tym znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie ma ss'ów nie ma ub. Trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Haha dobre. 24h, jak nie to nie bedzie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet 2 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zapłaciłem za adma po to żeby używać cheatów. Gratuluję Panom mózgu i poczucia sprawiedliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 To co, że zapłaciłeś? Miał prawo Ci zrobić ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Tutaj nie płaci się za admina (nie kupuje) tylko nsy płacą składkę... Wiec nie gadaj,ze płaciłeś za admin bo tak nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Poszukaj dobrze, gdzieś je masz... każdy się wypiera, a wkońcu znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi