Osaczek 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Nick : OsaczekLink do SSów : Szukałem ssów w całym folderze, według poradnika, według wyszukiwarki i ich nie ma, skąd mam mieć pewność, że te ssy zostały zrobione? Podczas gry ani w konsoli nie było żadnej informacji, że ssy są właśnie robione, lub że zostały zrobione. Jakieś rady jak mam to znaleźć?Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:374119812' [AMXBans] Your IP: '109.95.145.102' [AMXBans] ======================================= Serwer : FFALink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=6418 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Powód bana mówi jasno.... Masz 24h na wstawienie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaczek 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 W takim razie powinieneś mi chociaż udzielić rady jak mam to znaleźć skoro według poradnika znaleźć nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osaczek 0 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 No tak problemy z czytaniem ze zrozumieniem, rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Innej rady nie mam, wybacz. Zamykam, jak znajdziesz ssy, zgłoś się do kogoś z UB team,a dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi