Hajdzik 267 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Mam propozycje do tej serwerowni może mogła by zorganizować mały turniej 5on5 dla graczy (oczywiście na mapach turniejowych takie jak np dd2, nuke, inferno, train, mirage ,tuscan) co wy na to ???? to jest tylko propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Próbowałem i dupa(za przeproszeniem) z tego wyszła...Idz na FFA masz mixa 10vs10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 spoko:D może kiedyś dało by rade coś wykombinować żeby zebrać teamy jak by co to mógłbym ci pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Mi nic nie musisz pomagać Ja nic nie będę robił. Wiem z doświadczenie i autopsji,że to i tak nie wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Najpierw muszą być na to chętne osoby Zobaczymy jak wypali ten "mix" admini vs admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 ok spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Najpierw muszą być na to chętne osoby Zobaczymy jak wypali ten "mix" admini vs admini Karol o ile w ogóle wypali... Już jakiś admin nie może grać,zaraz też ktoś odpadnie (oby nie) bo fajnie się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie wiem dlaczego od początku nie zrobiliście takiego turnieju, czy to STEAM czy NONSTEAN czy też admin. Dla mnie nie ma ŻADNEJ różnicy .Oczywiście jestem na tak, więcej szans jest na to że wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 James0v, chodzi ci oto czemu wcześniej nie było? Jeżeli tak to odpowiedź jest prosta, było takich konkursów sporo, a wypaliły z dwa/trzy ? (sklerotyk ze mnie)Ja nie "finansuje" takiego czegoś bo znowu wychodze na idiotę bo osoba która to załatwiała napotkała problem ... Chcę zobaczyć jak wyjdzie z tym turniejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Witam zawsze jestem za tym by można było tak zagrać czemu nie pisze się na to jeśli wypali wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Karol o ile w ogóle wypali... Już jakiś admin nie może grać,zaraz też ktoś odpadnie (oby nie) bo fajnie się zapowiada. To nie jego wina, że ma trening znajdzie się ktoś zamiast niego, no ale szkoda... . Turniej spoko się zapowiada . I mam nadzieje, że nikt więcej nie odpusci i bedzie gral... Bo się świetnie zapowiada, no ale nie możemy przewidzieć co się stanie. Oby wypalił ten turniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Van, Sikorrrrrrrrrrrrr, Ziele, Mateczny, w karty z diabłem i mamy team 5 osób nie do roz***ania na tej serwerowni Jak najbardziej popieram takie mixy, byleby nsy też mogły grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Co do mixów graczy. Wiele osób zapisywało się kiedyś jak robiłam ale to były osoby które zapisły się i nie stawili się. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Nie zapomnijcie o mnie panowie pisać pw jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi