PoXino 0 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Nick : PoXinoLink do SSów :Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack + Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '' [AMXBans] ======================================= Serwer : Battlefield 2Link do bana: Nie zgadzam sie. Prosze niech admin udowodni mi ze mialem wypisane przez niego boty. Nic nie mialem admin nie zrobil mi ssow prosze o UB albo dowody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumekler 53 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Bana nałożył romet czekamy na jego demko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Byłem wtedy na serwerze i wydaje mi się,że miałeś aima ale nie zdążyłem sprawdzić, bo Romet dał bana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romet 154 Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 (edited) O to demko . http://speedy.sh/2VnSY/aim-4.rar Mało widać ale można jeszcze oglądnąć HLTV , przypomnę sobie mapę to napisze . I to była mapa chyba de_aztec , ale nie wiem czy z nim związane bo dzisiaj dużo banowałem . Edited February 3, 2014 by Danielek nie wiem czemu ale nie mogę otworzyć dema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoXino 0 Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 Mi tez nie dziala wiec chyba nie masz na mnie dowodow poczekamy na wypowiedzi innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 NIe czyta mi tego demka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Romet znajdź demo w HLTV i dodaj. Nikomu nie działa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romet 154 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 wpiszscie playdemo "aim 4" Mi jakoś działa . jak coś wcisnije Windows + r wpiszscie AppData folder local ---->vitrualscore ---> Program Files --->Cs 1.6 --->strike i tam wrzucie Demko powinno wtedy odpalić . A i oglądnijcie całe demko , na ostatnim zdecydowałem się dać bana graczowi , gdyż mi się wydawał na aim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumekler 53 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Mi się demko normalnie otwiera. Nic podejrzanego nie widziałem. Poza tą akcją z pompą na końcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Mi również demo nie działa znajdź HLTV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romet 154 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 To mi przykro , że nie umiecie demka odtwarzać , mi jakoś normalnie działa . Dałem instrukcję co macie zrobić , jak wam nie działa . Nie jestem pewien ale tu macie 2 mapy , nie mam dziś czasu wbiłem tylko na chwile , dla tych demek . http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1402021157-de_dust2-1391338620-1391340120.zip http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1402021427-de_dust2-1391347620-1391349120.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoXino 0 Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 Gram juz bardzo długo w csa i na porządnym sprzęcie juz mialem wiele takich przypadkow. Prosze o szybkie rozpatrzenie tej sprawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumekler 53 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ja nie będe oglądać 2 demek po 40 minut... Gracz zostaje odbanowany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts