Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 1. Serwer: FFA 2. Nick: Lato ~wOw~ [t]3. Imię: Wojciech4. Wiek: 195. Znajomość Amxx(0/10): 10/106. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Czas spędzony na forum: 4d 4h 14m 22s8. Opisać siebie: Mam na imię Wojciech. Pochodzę z woj. lubelskiego, dużo osób mnie już tutaj zna z przeszłosci. Myśle, że raczej z dobrej strony czasami z nie którymi tutaj osobami miałem małe sprzeczki. Godzin na serwerze dużo nie mam lecz to nadrobie. Powróciłem na csa, nie grałem w niego rok. Na siec powróciłem również jak widac i grywam na o to tym serwerze. Byłem już tu adminem, pewnie chcecie wiedziec dlaczego nim nie jestem. Otóż zrezygnowałem, ponieważ konczyłem karierę z csem. Chciałbym powrócic gdyż nie którzy tutaj co mnie znali wiedzą ile moge poświęcic czasu na serwer.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym zostac adminem dlatego, że chcę pilnowac porządku.10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; robię screeny chyba, że aimik to demko robię lub z HLTV i banuje. -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, kick, ban. -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie, kick, ban.11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Pozdrowionka od letniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Oooo Proszę ciekawie napisane podanie podoba mi się , widziałem ciebie na serwie ogarniasz z tego co widać jesteś dbasz o kulturę starasz się pokazać z dobrej strony to widać u takich osób jak ty. Przyda się taka osoba ogarnięta jak ty tym bardziej że już od dawna tu jesteś i miałeś już takie prawa na serwerze chodź miałeś przerwę mam nadzieję że dasz radę jestem na Tak - Steam - Kultura - współpracuje z graczami - Online forum jak i Serwer - Tak że Wiek robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 na nie. Sn1p3r on jest online na serwerze? 2h tylko. Jak nadrobisz godziny to zmienie zdanie, na razie za wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 H na servie. PS. Po co dajecie te jaskrawe kolory? Tylko oczy bola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Musisz sie pokazac mocniej. Pograj i daj sie poznac. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Widziałem Cie tylko dzisiaj na serwerze. Na nie, pograj troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Podanie ładnie napisane. Posiedź trochę na serwie .Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Pograj trochę, pokaż się znów z dobrej strony .... i odrób te 2 warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Na nie, nawet jeszcze Cie na servie nie widziałem. Nadrób godziny, odpracuj warna i próbuj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilannnn 1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 ja również nie widziałem Cie na serverze, aczykolwiek jeśli nadrobisz godziny to jestem jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 W sumie macie all racje to że był kiedy indziej nie świadczy że może dostać od ręki admina racja przepisy regulaminy są po to by je przestrzegać , więc niestety Lato WoW sory ale takie są regulaminy ale nabijesz i się pokażesz na serwie to na pewno dostaniesz szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
' Yo00n^^ 1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Na nie dobij godziny na serwie wtedy bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Warny + opinia adminów. NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi