Vernon 114 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 1. Serwer: BF22. Nick: Vernon3. Imię: Patryk4. Wiek: 20 rocznikowo5. AMXX: 7/10 (kwestia 2 godzin nauki jezeli to za malo)6. mikro mam ale mam jakis blad na kompie ze nie odczytuje mojego glosu wiec jak cos to tel lub skype (naprawie to w ciagu tygodnia)7. Składka: od polowy lutego moge placic 8. Czas na forum: 6h 5min9. Opisać siebie: aktualnie chodze jeszcze do szkoly wiec mam bardzo duzo czasu na gre, jestem dostepny pod tel 24h, odpowiedzialny, ambitny oraz kulturalny 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: gram tu bardzo czesto i chce pomoc w rozwoju serwa, dopilnowac aby panowal porzadek, uczciwosc, kultura oraz dobra zabawa, do tego mam na to bardzo duzo czasu i checi. jestem pewny ze nie zawiode zadnego czlonka oraz gracza BF2.11. Co zrobisz gdy:-ktos uzywa dopalaczy - demko>perm-ktos naduzywa mikro - ostrzezenie, kick, ban 30...-naduzywa kultury na serwerze - to samo co u gory12. platforma cs - Non steamps - nie piszcie postow typu "jest juz za duzo adminow" bo gram czesto na serwerze i duzo razy musielismy sie meczyc z cheaterami bo nie bylo adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Na tak, 30h na serwerze... Tylko więcej udzielaj się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nie wiem czy mogę sie wypowiadać jesli nie to sorki za zaśmiecanie ale musze cos dopisac. Z vernonem znamy sie z cs (4lata) jest to bardzo dobry gracz , dobrze ogarnia ta grę na wczesniejszym serwie prawie mial admina ale upadł serwer dodawał czesto demka z cziterami wiec z ich wykryciem nie bedzie mial problemu. Co do czasu poswieconego na gre--- ma dużo czasu i w wiekszej ilosci poswieca on na granie także jest on przeważnie codziennie i to do póżna. Komendy zna w takim stopniu jak napisal ale jest on bystry takze szybko sie nauczy reszty. A i dodam ze jest to miły i cierpliwy gracz i nie da sie sprowokowac wyzwiskami skierowanymi w jego strone a to u adminów jest ważna cecha . To tyle z mojej strony, nie bede sie wypowiadal czy powinien dostac czy nie adma to juz jest sprawa adminów i h@ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 na Tak: -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BzyQQ 0 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 na Tak , czesto gra i ogarnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 @Soot, ładna wypowiedź -.^ . Jestem na tak, spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 5 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wymagania spełniasz. Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi