Vernon 114 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 1. Serwer: BF22. Nick: Vernon3. Imię: Patryk4. Wiek: 20 rocznikowo5. AMXX: 7/10 (kwestia 2 godzin nauki jezeli to za malo)6. mikro mam ale mam jakis blad na kompie ze nie odczytuje mojego glosu wiec jak cos to tel lub skype (naprawie to w ciagu tygodnia)7. Składka: od polowy lutego moge placic 8. Czas na forum: 6h 5min9. Opisać siebie: aktualnie chodze jeszcze do szkoly wiec mam bardzo duzo czasu na gre, jestem dostepny pod tel 24h, odpowiedzialny, ambitny oraz kulturalny 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: gram tu bardzo czesto i chce pomoc w rozwoju serwa, dopilnowac aby panowal porzadek, uczciwosc, kultura oraz dobra zabawa, do tego mam na to bardzo duzo czasu i checi. jestem pewny ze nie zawiode zadnego czlonka oraz gracza BF2.11. Co zrobisz gdy:-ktos uzywa dopalaczy - demko>perm-ktos naduzywa mikro - ostrzezenie, kick, ban 30...-naduzywa kultury na serwerze - to samo co u gory12. platforma cs - Non steamps - nie piszcie postow typu "jest juz za duzo adminow" bo gram czesto na serwerze i duzo razy musielismy sie meczyc z cheaterami bo nie bylo adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Na tak, 30h na serwerze... Tylko więcej udzielaj się na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Nie wiem czy mogę sie wypowiadać jesli nie to sorki za zaśmiecanie ale musze cos dopisac. Z vernonem znamy sie z cs (4lata) jest to bardzo dobry gracz , dobrze ogarnia ta grę na wczesniejszym serwie prawie mial admina ale upadł serwer dodawał czesto demka z cziterami wiec z ich wykryciem nie bedzie mial problemu. Co do czasu poswieconego na gre--- ma dużo czasu i w wiekszej ilosci poswieca on na granie także jest on przeważnie codziennie i to do póżna. Komendy zna w takim stopniu jak napisal ale jest on bystry takze szybko sie nauczy reszty. A i dodam ze jest to miły i cierpliwy gracz i nie da sie sprowokowac wyzwiskami skierowanymi w jego strone a to u adminów jest ważna cecha . To tyle z mojej strony, nie bede sie wypowiadal czy powinien dostac czy nie adma to juz jest sprawa adminów i [email protected] Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 na Tak: -wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
BzyQQ 0 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 na Tak , czesto gra i ogarnia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 @Soot, ładna wypowiedź -.^ . Jestem na tak, spełniasz wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,601 Posted February 5, 2014 Root Share Posted February 5, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wymagania spełniasz. Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts