^O co chodzi w te karabiny 1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 1. Serwer: DD2/inferno/nuke 2. Nick: ^O co chodzi w te karabiny?!3. Imię: Kajetan4. Wiek: 195. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Czas spędzony na forum: codziennie po 30 min przeglądam co ciekawego piszecie i wgl8. Opisać siebie: Jestem miły nie wulgarny. Byłem adminem juz na tej serwerowni rok temu.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dlaczego chce zostać adminem? Hmmmm.... niech pomyślmy pisze do admina "Sikorrrrrrrr", w celu wejscie na serwer bo graly 3 aimy i 2 wh a on do mnie 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; jeżeli wh ss / jezeli aim ban na zawsze -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie / kick / ban 5-30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie/ kick / ban na 5-30 min11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM_0:0:40609219 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 czemu nie wkleisz calej rozmowy KUR....Sikor: nie da rady^O co chodzi w te karabiny?!: czemu?Sikor: za 10 minSikor: na chwile^O co chodzi w te karabiny?!: ok lookniesz jednego steamaSikor: no to luknijSikor: www.banid.plSikor: wpisz jego steam id tam^O co chodzi w te karabiny?!: sprawdzalem^O co chodzi w te karabiny?!: czystySikor: jak clear to clear^O co chodzi w te karabiny?!: okSikor: nie mam czasu naprawdeSikor: takto bym wbilSikor: ja nieraz lap wlaczony a mnie nie maSikor: przy nim^O co chodzi w te karabiny?!: mineło 10 min^O co chodzi w te karabiny?!: dawaj bo aimer^O co chodzi w te karabiny?!: Multi KILL^O co chodzi w te karabiny?!: sikor 3 aimy 2 whSikor: WYPEIRDALAJSikor: NIE MAM CZASUSikor: I MI NIE SPAMUJ BO CIE WYJEBESikor: ZE ZNAJOMYCH^O co chodzi w te karabiny?!: przekaze to na forum naraSikor: okSikor: ja dopiszeSikor: ze pracujeSikor: i nie mam czasu wbic kurwaSikor: na jebanego csaSikor: teraz^O co chodzi w te karabiny?!: masz kogos kto jest adminem jeszcze i jest online>Sikor: niei sie bujaj, a na drugi raz mi nie spamuj jak Cie prosze i pisze ze nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To jest skarga czy podanie ? ^^ Jeżeli podanie to jestem na nie. Nie wydaje mi się,ze się nadasz, poza tym dużo jest już adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jestem na tak: -steam -kulturalny -ogarnięty -zgłaszał mi cziterów -aktywny gracz Ps. sik0r, rozumiem że możesz mieć różne zajęcia, ale serio nie masz chwili wejść na server ? przecież to Ci 5minutek zajmie "Sikor: I MI NIE SPAMUJ BO CIE WYJEBE" "Sikor: WYPEIRDALAJ" "Sikor: i nie mam czasu wbic kurwa, na jebanego csa" Jak dla Admina, nie wypada tak się odnosić do gracza... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Sn1per co Ty chłopie pieprzysz. Kojarzę typka bardziej niż Ciebie,a to że założył podanie i podał powód dla, którego chciałby zostać adminem to mamy zamykać temat? Mam dla Ciebie dobrą radę, której w podstawówce mnie uczyli, żebym najpierw napisał coś i przeczytał parę razy, a nie zlewał wszystko co mi przyjdzie do głowy na papier ( w tej sytuacji to klawiaturę).Co do podania. Jeżeli brakuje naprawdę adminów to jestem za przyjęciem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Sn1per co Ty chłopie pieprzysz. Kojarzę typka bardziej niż Ciebie,a to że założył podanie i podał powód dla, którego chciałby zostać adminem to mamy zamykać temat? Mam dla Ciebie dobrą radę, której w podstawówce mnie uczyli, żebym najpierw napisał coś i przeczytał parę razy, a nie zlewał wszystko co mi przyjdzie do głowy na papier ( w tej sytuacji to klawiaturę). Co do podania. Jeżeli brakuje naprawdę adminów to jestem za przyjęciem. Tak tylko żebyś widział wcześniejsze posty jak wyglądały coś się tu działo jakaś sprzeczka dlatego tak napisałem a ty nie mniej do mnie pretensji o to ponieważ każdy ma swoje zdanie co do każdego podania , nie gra tu długo może grał przedtem więc niech się wykaże teraz i pogra trochę z nami :] nie bierz tego tak na poważnie polaczek spokojnie wydałem swoją opinię i na tym koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Czekam na dalsze opinie (nie komentarze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Póki co jestem na NIE, gdyż słabo kojarzę z gry gostka. Uważam, że jest na serwerze za krótko i niczym się nie wybija. Kolejnym argumentem jest podanie, którego forma mi zupełnie nie odpowiada. //za te przekleństwa w podaniu proponuje warna dla tego pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeonex 1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jestem na tak kojarzę z serwa + ogarnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nie kojarzę Cię, na okres próbny, można Cię przyjąc, masz 42h przegrane. Lecz to Karol zadecyduje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Okres próbny. Edytowane 11 Lutego 2014 przez WihoGFX Może byś powód poadał co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jezeli jest miejsce dla admina to ja jestem za okresem probnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Niewulgarny*. Jestem na nie, nie przekonuje mnie w ogóle Twoje podanie, takie byle jakie, pisane w 30 sekund...Rzadko Cię widuję na serwerze choć gram dosyć często no, ale niedługo. Może kiedyś byłeś aktywny ale jak na razie jest Ciebie mało. Posiedź więcej i zmienię zdanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 OD twojego ostatniego podania nie widzę polepszenia aktywności na forum(nie wiem jak to jest na serwerze). Jestem za okresem próbnym z powodu małej aktywności na forum. (admin też musi często odwiedzać forum i udzielać się w sprawach serwera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Możemy spróbować z okresem próbny. Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi