Daniel.! 793 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Nick: Daniel.! Powód: Chcę chwilę "odpocząć" od cs'a Czas nieobecności: 1 tydzień Coś od siebie: ---- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mucha 71 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Co tak wszyscy odpadacie ? Wracaj szybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 983 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 OK Jak wrócisz będziesz uśmiechnięty wypoczęty i gotowy do ogarniania serwera 24/7 ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciaolin 156 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 No, przestanie lamic w globala xd Odpoczywaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Jak można odpoczywać od przyjemności ? siema wariacje -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romet 154 Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Ehh . No siema . Wracaj szybko . Szczerze też by mi sie to przydało , mam duzo obowiązków teraz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,601 Posted February 9, 2014 Root Share Posted February 9, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Spoko, odpoczywaj Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,601 Posted March 2, 2014 Root Share Posted March 2, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts