Daniel.! 793 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Nick: Daniel.! Powód: Chcę chwilę "odpocząć" od cs'a Czas nieobecności: 1 tydzień Coś od siebie: ---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Co tak wszyscy odpadacie ? Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 OK Jak wrócisz będziesz uśmiechnięty wypoczęty i gotowy do ogarniania serwera 24/7 ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No, przestanie lamic w globala xd Odpoczywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak można odpoczywać od przyjemności ? siema wariacje -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ehh . No siema . Wracaj szybko . Szczerze też by mi sie to przydało , mam duzo obowiązków teraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Spoko, odpoczywaj Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi