Rammstein 1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 1. Serwer: FFa 2. Nick: RamMsteiN 3. Imię: Wojtek 4. Wiek: 21 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Czas spędzony na forum: Nie za dużo ale dlugo gram na serwie i sporo. 8. Opisać siebie: Student 2 roku geodezji i kartografi 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: czesto sa sytuacje ze nie ma admina na serwerze a dzieciaki bawia sie na calego 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: jesli wh do ssy jesli aim badz cos innego to perma -Gdy ktoś nadużywa micro; pisze ogarnij sie jak nie pomaga to kick badzs ban 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; upominam, kick, ban 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):STEAM ale aktualnie gram na NS ponieważ wyskakuje mi error5 przy uruchamianiu gry na stem ale to naprawie do tej pory nie chcialo mi sie. NICK STeam to : stona93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na tak. Ogarnięty gracz,da radę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na Tak widzę go dość często na serwie i myślę że da sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na Tak, dobry gracz, ogarnie adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeonex 1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na tak ogarnia wie kiedy ktoś używa Haxów i jest często na serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na tak, częsty gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak wymagania same + zdecydowanie jestem Za :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak. Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi