Rammstein 1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 1. Serwer: FFa 2. Nick: RamMsteiN 3. Imię: Wojtek 4. Wiek: 21 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Czas spędzony na forum: Nie za dużo ale dlugo gram na serwie i sporo. 8. Opisać siebie: Student 2 roku geodezji i kartografi 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: czesto sa sytuacje ze nie ma admina na serwerze a dzieciaki bawia sie na calego 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: jesli wh do ssy jesli aim badz cos innego to perma -Gdy ktoś nadużywa micro; pisze ogarnij sie jak nie pomaga to kick badzs ban 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; upominam, kick, ban 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):STEAM ale aktualnie gram na NS ponieważ wyskakuje mi error5 przy uruchamianiu gry na stem ale to naprawie do tej pory nie chcialo mi sie. NICK STeam to : stona93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na tak. Ogarnięty gracz,da radę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na Tak widzę go dość często na serwie i myślę że da sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na Tak, dobry gracz, ogarnie adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeonex 1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na tak ogarnia wie kiedy ktoś używa Haxów i jest często na serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na tak, częsty gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak wymagania same + zdecydowanie jestem Za :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak. Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi